Gymnázium Josefa Jungmanna

Re: Gymnázium Josefa Jungmanna

Příspěvekod dotik » 10 čer 2011 18:12

Jirka: jak se ozvala TOP a SZ? Resp. jak se ozvali jinak, než ostatní? :) Zastupitelé podpořili odboráře morálně, víc to ani nejde. Proběhla jednání s Koudou, ale ten si je moc dobře vědom toho, že město nic nezmůže a podle toho jedná...

problěhla krajská rada, byl tam prý docela boj, ale nakonec Kouda řekl, že Bulasovou nepustí a řešení se odložilo...myslím, že demostrace 17.6. od 13:30 hodně napoví. Pokud přijde hodně lidí, dorazí opět velká média a zúčastní se nějaký ten senátor nebo poslanec, tak by to mohlo být hodně zajímavé
dotik

Příspěvekod Martin Zahalka » 10 čer 2011 18:46

Nechci se zastávat pravičáků ani levičáků ... máme poměrnou zastupitelnost na základě voleb .... momentálně kraji šéfují ti co šéfují, byli tam legitimně zvoleni a hold mají většinu a tak to prostě je ..... jedině se to dá změnit volbami ......
nicméně mně záráží a již se opakuji poněkolikáté ..... řešíte Bulasovou, která nějakým způsobem vyhrála řádné výběrko, proč neřešíte Paclíka, který byl z kámošství dosazen do centrálky svým kámošem z pidistrany Červínem, absolutně tomu nerozuměl a domršil co mohl ..... a na rozdíl od Bulasové (a to se ji nechci zastávat) byl a je naprostý amatér, který nepoznal knedlik od kvedlačky takový to byl profík !!!! Takže pokud stávka a spravedlnost tak snad pro všechny..... Měřme všem stejně a začněme nejdříve u naší radnice pak na krajském úřadě....
Martin Zahalka

Příspěvekod dotik » 10 čer 2011 19:42

Skoro to vypada, ze Paclik je vsem ukradenej...ale mozna, kdyz probehne demonstrace, petici podepise 1100 lidi a najednou bude mozne u centralky mezi 12 a 14 hodinou zaparkovat, tak s tim treba nekdo bude neco delat. Do te doby si stezujes jen ty, coz proste neni odpovidajici statisticky vzorek...i v pripade, ze mas pravdu...

Ps: bulasova nevyhrala vyberko, coz je ale celkem jedno, ja bych vyberka vubec nedelal, at si politici dosadi svoje lidi, ale at taky pak nesou nasledky spatneho rozhodnuti a vyberu cloveka
dotik

Příspěvekod Stanislav Hylán » 10 čer 2011 20:56

Pane Martine Zahálko, toto téma není o Paclíkovi, o pidistraně, o Červínovi. Pokud je mi známo, tak současná paní ředitelka Bulasová žádné výběrové řízení nevyhrála. Jsem rád, že zastupitelé města vč. oranžových vyjádřili svůj postoj k vedení školy a pevně věřím, že dojde ke změně.
Stanislav Hylán

Příspěvekod wind » 11 čer 2011 10:58

Dotikovi : Dobrý den. Když vás má někdo brát vážně a vyslechnout vaše názory na místní situaci, mělo by se vědět, kdo vám zde neustále ubírá body a snaží se o vstup do místního sdružení oněmi černými dušemi, jako se to stalo nyní. Pokud se to razantně nevyřeší, nebude vám nikdo naslouchat. Myslím si, že jsem už dost starý na to, abych věděl, kdy se má dát rána a kdy se má dočasně zaparkovat a sledovat situaci. Vy bohužel musíte parkovat. Včera jsem si vyslechl názor na Evu Bulasovou v Roudnici nad Labem. Ten názor nebyl dobrý, ale znáte to, občas se něco přidá. Jednomu člověku bych věřil, ale ten je za KSČM, pokud vám to nebude vadit a docela pravdivě ji asi popsal. Dle něho to na ředitelování skutečně není, dokonce to není ani na pedagogickou práci :(
Vraťme se k panu Koudovi. Kdo to je, kromě toho, že je v politice, kdo to je, že vynáší takováto stanoviska? Kouda!!! Kdo to je Šulc?!!! Kdo to je Benda?!!! Kdo to byl Gandalovič?!!! Kdo to je Kubata?!!! ... kdo jsou ti další a další. No a tam byl na počátku ten problém, který se jmenoval shoda politických stran. Něco za něco. A máme tu paní ředitelku!!!
wind

Příspěvekod dotik » 11 čer 2011 15:35

Wind: a jak to chcete razantněji řešit, než zavolaním Policie ČR? Což se stalo. Jak jsem psal, jedno rozhodnutí soudu už padlo (v podstatě za totožnou věc, která se teď odehrála - tedy poškození jména ČSSD či jejích členů) a hned jak to bude možné, tak se jméno zveřejní a pak se možná i vysvětlí, proč sem tam někdy možná policie neřeší věci tak, jak by se mělo...trochu nechápu to s těma ránama a parkováním, takže to nebudu komentovat ;)
dotik

Příspěvekod wind » 11 čer 2011 20:52

Dotikovi : Věřte mi, že se na to jméno moc těším!!! Snad mi nechcete namluvit, že naše policie nemá ve svých řadách "čestné" muže, když jsme tak "dobře" fungující demokratický stát :D
wind

Příspěvekod dotik » 11 čer 2011 21:27

to bych se vůbec neodvažoval ;) před Bohem jsme si všichni rovni
dotik

Příspěvekod Martin Zahalka » 12 čer 2011 09:26

Dotiku, ty by jsi měl být k sobě sebekritičtější a projít, jak je dnes moderní říkat sebereflexí... Vím, že naším gymplem prošlo desetitísíců studentů a tak se divím že petici (za tak dlouho dobu) podepsala jen tisícovka z nich.....Demonstarce? V pondělí má být celonárodní (bude-nebude nevím) a myslíš, že vláda na základě toho odstoupí ??? Ha,ha... Bulasová výběrko nevyhrála, jak to víte? Byly někde zveřejněny výsledky, kolik nasbírala bodů ona a kolik její konkurence....
Ale jak říkáš skoro to vypadá, že Paclík nikoho nezajímá, možná máš pravdu, ale konečně by se měl zajímat někdo o to jakým způsobem se do centrálky dostal a kdo ho tam dosadil ( bez řádného výběrka), pokud se nepletu centrálka je příspěvkovou organizací města, stejně jako gympl s tím rozdílem,že tuto střední školu zřizuje(zatím....)kraj
a co současná paní ředitelka centrálky, myslíš,že ta výběrko vyhrála??? nejspíše né,když se přihlasila(resp.byla Červínem přemluvena) až do druhého kola....proč nešla rovnou do prvního, když o to tak stála.... a důkaz - prostuduj si usnesení rady ... a petice za odvolání Bulasové není jediná která byla v našem městě iniciována a jak to dopadlo ....vždyť víš, rada vzala na vědomí...
Martin Zahalka

Příspěvekod dotik » 12 čer 2011 10:14

Martin Zahalka píše:Dotiku, ty by jsi měl být k sobě sebekritičtější a projít, jak je dnes moderní říkat sebereflexí...

- sebekriticky prosím o vysvětelení, případně doplnění kontextu...dík

dotik píše:Bulasova nevyhrala vyberko, coz je ale celkem jedno, ja bych vyberka vubec nedelal, at si politici dosadi svoje lidi, ale at taky pak nesou nasledky spatneho rozhodnuti a vyberu cloveka

Z toho celkem jasně plyne, že nějaký výběrka mě vůbec nezajímaj. Ať si dosazujou koho chtěj, když to bude umět - Bulasová to neumí a neuměla to nikdy a nikde. Jedná se pouze o figurku na politické šachovnici. Paclík(i když teda vůbec netuším o koho se jedná :) ) to zřejmě nedělá tak špatně, když má stále hafo zákazníků z řad veřejnosti (chápu, že děti nemaj kam chodit jinam...)
dotik

Příspěvekod Martin Zahalka » 12 čer 2011 11:10

Dotiku, jsi novinář jak vystřižený ze žurnálu ....
Vźdyť ty vůbec nevíš která bije a co se vlastně v Liťáku děje ( proto ta sebekritika ) člověče vzpamatuj se a jdi do sebe , máš kolem sebe lidi, kteří ti o centrálce mohou povědět své... Vždyť Paclík v centrálce už dávno není...... a současná paní ředitelka byla dosazena podobným stylem (nastrčena Červínem ) jako ředitelka Bulasová (Koudou a kol...) a chová se snad ještě hůře .... ale to by jsi měl vědět....
Martin Zahalka

Příspěvekod dotik » 12 čer 2011 11:30

Aha, takze sebekritika znamena, ze nevim nic o bezvyznamnym Paclikovi, ktery vlastne vubec nikde neni a ktery evidentne vadi jen tobe (a to i v pripade, ze se na nej snazis poukazovat uz mesice) a zajimam se spis o cloveka, ktery systematicky nici gymnazium na prikaz namestka hejtmanky a jeho poskoku? :) v tom pripade bych rad v tomto pokracoval dal :)
jen pro zajimavost, jeji chovani odsoudili:
1100 lidi
litomericti zastupitele
poslanec za CSSD Jaroslav Foldyna ve svem komentari na Facebooku
Jiri Paroubek
krajsky radni Petr Benda
treba je nemate radi, ale minimalne Paroubek s Foldynou jsou jedni z politicky nejvyznamnejsich lidi v CR.
O Paclikovi mluvi nejaky Zahalka.
Prosta fakta...nic vic...
dotik

Příspěvekod Martin Zahalka » 12 čer 2011 12:33

Dotiku, máš zase pravdu jako vždy ..... ale to přece není o Paclíkovi to není o Bulasové, špatně to chápeš... to je přece o systému kamarádčovství a dohazování teplých místeček kámošům, kteří pak manažersky selžou, protože tam jsou prostě dosazeni a vědi kulový (Paclík o stravování, Bulasová o vzdělávaní ....) je to o nekalých praktikách pánů Červínů, Koudů a dalších, Prostě buď objektivní a měř každému stejným metrem.... ( a když už řešíš kraj, proč neřešíš město ) Pozn. Jen si nedokážu představit jak Jirka s Jardou řeší v parlamentu nějakou Bulasovou ....
Martin Zahalka

Příspěvekod dotik » 12 čer 2011 12:41

Znovu opakuji - a psal jsem to tu už hodněkrát - systému "kamarádčovství" není možné zamezit - ale mělo by to fungovat tak, že si na místa pro kamarády budou politici vybírat lidi, kteří tu práci umí...každý z nás přece upřednostní na vedoucí pozici kamaráda, před cizím člověkem. Jde jen o to, abysme byli dostatečně soudní na to, abysme věděli, co který kamarád umí a zda na tu funkci má. A i toto chce čas a podle mě se to postupně zlepšuje (alespoň v Litoměřicích...).
dotik

Příspěvekod wind » 12 čer 2011 17:15

Dobré odpoledne. Víte, i to "kamádčovství" má mít své meze. Do vedoucích pozic by se měli vybírat vždy odborníci, kteří danou problematiku znají, mají k ní vztah a mají potřebné zkušenosti. Pokud bude dostatečnou referencí pouze členství v politické straně, je to špatný signál! Od nějaké úrovně, např. ředitel školy, by se mělo provádět komplexní psychodiagnostické vyšetření účastníků výběrového řízení, navíc, jde-li o práci s dětmi či mládými lidmi. Politické strany by si měly takto připravovat i své členy, které chtějí nominovat např. do funkce starosty nebo místostarosty. Jsou mi známy případy, že ten největší tlučhuba se stane starostou a neví si stím rady. Potom za něj "vládnou" jiní umělci a na konci období se všichni diví. Ještě nějakou dobu se to nezmění, neboť jak je vidět i každá vláda má své "odborníky".
wind

Příspěvekod Petr Živec » 12 čer 2011 18:07

Pro pana Zahálku : výběrové řízení nevyhrála Bulasová, ale já. Dokumentaci samozřejmě mám pokud stále někdo nevěří.To jenom na dokreslení validity informací Dotíka.
Petr Živec

Příspěvekod wind » 12 čer 2011 19:18

Dobrý večer pane Živče. Říká se, že jste vyhrál výběrové řízení, jak pravíte. Já Vás vůbec neznám. To však nic neznamená. Sdělte mě a možná i ostatním, v jakých názorech na řízení gymnázia jste se rozcházel s panem Praibišem. Je v tom trochu zakopán ten pes celého výběrového řízení. Víte, já bych mohl napsat i více, ale chci, aby se způsob, jak se tady v této republice, v tomto kraji odborně i polticky pracuje rád dostal na tyto stránky. Vyjádřete se prosím. Děkuji.
wind

Příspěvekod Petr Živec » 12 čer 2011 19:46

V této chvíli přece vůbec nejde o to jaký vztah či názory jsem sdílel či nesdílel s předchozím vedením školy. V této chvíli jde o to, že na Gymnáziu se dějí věci, kterým by měl být učiněn rázný konec. Bohužel se političtí přátelé nynější ředitelky mýlili ve svém rozhodnutí při jejím dosazení a nyní nechtějí a nebo neumí přiznat svojí politickou chybu. Tím dochází k dalším a dalším škodám na GJJ a jejich odstraňování bude jistě náročné.Okamžité odvolání ředitelky a vypsání nového a snad již čistého výběrového řízení je nutné.Dnes již není prostor ztrácet čas! Dnes je nutné připravit snad již normální školní rok 2011/2012.
Petr Živec

Příspěvekod wind » 12 čer 2011 20:05

Myslím, že nemáte pravdu. Političtí přátelé, jak říkáte, pocházeli z obou stran. Právě Vaše názory byly předmětem diskuze, zda se máte stát ředitelem Vy nebo někdo jiný, proto se na to ptám, jaké to byly názory, byť by to byla prostá lidská nesnášenlivost. S tím ostatním souhlasím, je třeba zajistit normální fungování školy od začátku školního roku 2011/2012.
Pro paní ředitelku : patrně se dostaneme brzy k podstatě věci. Nebude to pro Vás určitě příjemné. Myslím, že je to minimálně k zamyšlení. Mám ještě pokračování, ale zatím si jej nechám.
wind

Příspěvekod dotik » 12 čer 2011 20:16

wind: shoda...ve steti burani ve vedeni, v rci mluvky, ktery nic neudelaj, v lovo mlady bez zivotnich zkusenosti. Ltm zatim nejlepsi vedeni za 11 let co delam TV v Ltm.

A demonstrace u gymplu bude 17.6. Cca 13:45.
dotik

PředchozíDalší

Zpět na Školství