Vassago píše:Tak s ACT taxi jsem jel několikrát a vždy jsem byl naprosto spokojen . Vozidlo v perfektním stavu, taxikář slušný a korektní. Vždy jsem jel sám a vždy za 50,- Kč. Párkrát jsem jel také dříve s tím taxi s tou paní co měla tzv. "osobní přepravu". Chování korektní, ceny vyšší než ACT (ale tehdy asi nejlevnější), stav vozidla byl tehdy celkem katastrofální (co si pamatuji tlumiče pryč, brzdy divné..., ale prý už má nové asi začínala), ale bral jsem to, že byla na tehdejší ceny v LT levná. Nevím jak se to ACT taxi rentuje jezdit za 50,- Kč. Ale to mě jako zákazníka nezajímá. Pokud někdo na trhu nabízí za levnou cenu, TAXI svezení, tak jak má být, nevidím nejmenší problém využít jeho služeb. Jen tak mimochodem, co si mám myslet o taxislužbe, která zcela bezostyšně využívá veřejné fórum k bezplatné reklamě svých služeb, to opravdu nevím . Možná jezdí ACT za dumping, ale tak tady nebrečte vy ostatní taxikáři a dělejte něco pro to, aby jste byli levnější nebo lepší, nabídli za vaše větší peníze, adekvátní přidanou hodnotu.
Ale pokud bude ACT nabízet stále ten samý standard taxi služeb, pak nemám nejmenší problém využívat jejich nabídky i nadále.
A pokud ACT jezdí již za 59,-(nevím na webu mají 50,- a po novém roce jsem s nimi ještě nejel ) stále je to nejlevnější .
Llukas007 píše:Přeji panu Vyletělovi aby vydržel v boji s větrnými mlýny. Bohužel musím konstatovat, že pro čecháčky je nejdůležitější cena. Je pro ně hlavní,že koupí rohlík ve vietnamské večerce za 1,- kč pod výrobními náklady. Už je nezajímá hala osázená zelenými rostlinami, ze které je ten rohlík dotován. Už je nezajímá, že daňový únik a boj proti toxikomanii ho vyjde z jeho daní jako by ho koupil za 100,- kč. Holt česi. přeji hezký večer a pevné nervy. Mým oponentům hodně slev.
worwan píše:Tlak na co nejnižší cenu zboží a služeb je u velké většiny obyvatel pochopitelný protože velká většina nedosáhne na "průměrný" plat a musí vyjít sakra s menší částkou. Rohlík za 5kč at si kupujou uhlobaroni,pán z Čezu nebo Padák "Háva" Kalousek.atd.atd. Já si klidně koupim ten za kačku protože je mi fuck cenová politika prodejce,zajímá mě jako správného čecháčka jestli budu mít na rohlík i příští týden. A jestli opravdu je každá večerka vietnamského obchodníka drogovým doupětem tak to snad oznámíte patřičným úřadům,ne?
Příspěvek není až tak OT protože za rohlík se dá dosadit cokoliv.
Oliwer píše:Po Litoměřicích jezdí nové TAXI za 50kč po městě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků