elixdragon píše:Městskou policii jsem viděl naposled měřit tak před cca 2 až 3 lety a to pod Agipem u vjezdu do kasáren u cedule podle mě neměří to by bylo praštěný. Jinak často měří spíše státní policie v civilní bílé octávce RZ myslím 1L1 0056 často u hotelu Helena na výjezdu z LTM, potom u hřbitova směrem na Žitenice a pak v neposlední řadě u CŠJ u parku na té rovince je tam 30 a taky u stadionu na rovince kolem garáží. Taky stojí v Zimoři směr Úštěk a to celkem často. Pak jsem je viděl i zde: http://www.mapy.cz/s/1wbG krásně zašitý![]()
Omlouvám se za OT.
litoweb píše:Me by zajimalo, pokud je dotycny na fotce zachycen "jako prase" zda toto muze byt reseno zpetne nebo to proste nic neznamena, stejne jako kdyz na svoji videokameru natocim trestny cin ale nejsem clen policie takze to nemuze slouzit jako dukaz, jak jsem nedavno docetl v novinach
elixdragon píše:U Intersparu a Kauflandu Vám nikdo pokutu nedá - jste na soukromým pozemku a to, že je tam zákaz zastavení je jen proto, aby se z parkování nestala divočina. U Alberta je zákaz parkování mimo otevírací dobu - když je Albert zavřenej, tak je parkoviště plné, je to to samé.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků