PARKUJI KDE CHCI...

Re: PARKUJI KDE CHCI...

Příspěvekod jimi brown herrer » 08 bře 2011 21:28

To, že nahlásím jeden konkrétní případ, nic nevyřeší. Policie má kamery po celém městě a nic se neděje. Strážníci si rádi jezdí pro víno do Dominikánský a taky si rádi dávají cígo v parku s maminkama. Jinak nic víc se od nich očekávat moc nedá. Takže telefonát nepomůže.
jimi brown herrer

Příspěvekod Tomas.Marny » 08 bře 2011 22:32

.......A rozvážejí své známé, hlavně známé opačného pohlaví, nebo příklad, totálně ožralé strážníky byť v civilu služebním autem z jistých nonstopů u Družby že? A to by mě velice zajímalo, jestli tato záležitost byla volána na operační středisko MP, dále by mě zajímalo, jak bylo vyhodnoceno toto volání, kdo se pod výjezd podepsal a hlavně kdo takový výjezd totálně ožralého strážníka v civilu městské policie nařídil a HLAVNĚ SCHVÁLIL!!!
A kdy že se toto faux paux MP konalo? Minulý víkend v neděli pane Králíku, kdyby jste nevěděl.
A tímto se ptám pane Králíku veliteli MP LTM víte o tom, že se totálně ožralí strážníci nechají běžně vozit z hospod domů služebními vozy. Dále se ptám, prověřujete své podřízené před nástupem do služby-směny dechovým zkoužkám?
Jste si jist na 100 % že žádný strážník MP LTM není ve výkonu služby pod účinky návykových látek, opravdu?????
Nepožívá, nebo nepožíval některý z vašich podřízených omamné látky, alkohol, DROGY????
Ani jeden z vašich strážníků????? Opravdu?????
Tomas.Marny

Příspěvekod Lunardi » 09 bře 2011 05:24

Nějaké focení mi příjde dost zbytečný (nehledě na to, že pokud s tím příjdete na stanici, tak se vám podle mně s nějakou fotkou vysmějou), ale jestli máte potřebu něco takového fotit, tak stačí napsat SZ a můžeme se dohodnout a můžete si fotit jak parkuju já)) hodně štěstí bad parking hunterů :ugeek:[/quote]

Dovolím si s Vámi nesouhlasit. Jestliže někdo vyfotí Vaše auto jak parkuje v parku na trávníku,chodníku, nějakém zákazu atd. nedělá to proto, aby Vás policie na základě fotografie postihla. Tolik naivních lidí tu asi není. Toto fórum je mnohdy takový pranýř, víte-li co to je. Úplně stačí když se zastydíte. Když už ne za to, co jste učinil, tak alespoň za to, že jste "propírán na veřejnosti". Ovšem, jestliže patříte mezi ty, kteří se za Své jednání za žádných okolností nestydí, pak tyto řádky nejsou určeny pro Vás. Hodně spokojených chvil při masáži vlastního ega.
Lunardi

Příspěvekod Petr » 09 bře 2011 08:19

Přesně tak! Ty snímky sem dáváme proto, aby se dotyčný chytil za rypák, případně jako tip pro policajty, kde mohou kontrolovat. Že MP, ale i státní policie občas odveze někoho v podroušeném stavu, je taky v pořádku. Nadělali by třeba ve městě paseku a pak by zase dostaly čočku TSM, nebo samotní policajti, že nezajistili (ú)klid... A nezáleží na tom, jestli jde zrovna o kolegu po oslavě ve svém volnu, nebo jiného opilce ;) Nehledejme ve všem nekalosti, nejdřív se podívejme do zrcadla, zda tam spatříme onoho světce, který s čistým svědomím může ostatní kritizovat...
Petr

Příspěvekod m.gut » 09 bře 2011 14:48

To nemyslíte vážně, vy znáte někoho, kdo se opil a měšťáci ho odvezli domů? Tak jestli to takhle funguje, tak je volám pokaždý když si dám pivo, abych náhodou nedělal bordel, sem zvědavej, co mi řeknou:-)))
m.gut

Příspěvekod Petr » 09 bře 2011 16:17

m.gut píše:To nemyslíte vážně, vy znáte někoho, kdo se opil a měšťáci ho odvezli domů? Tak jestli to takhle funguje, tak je volám pokaždý když si dám pivo, abych náhodou nedělal bordel, sem zvědavej, co mi řeknou:-)))

Pokud jste po jednom pivu v podroušeném stavu, tak je mi vás líto :o ...
Petr

Příspěvekod jimi brown herrer » 09 bře 2011 18:45

Mně je jedno, jestli měšťáci chlastaj nebo dělaj cokoliv jinýho, pokud je to mimo službu. Ale jestli je pak kámoši vozej služebním autem, tak nevim no. Nevadí mi, když si MP zajede pro svačinu, ale to asi neni 1,5 l vína.
jimi brown herrer

Příspěvekod elixdragon » 09 bře 2011 21:53

A jak hezky toto téma začalo, prosím držte se tématu, aby v tom nebyl bordel.
elixdragon

Příspěvekod jarin » 11 bře 2011 07:44

Dneska jedu před sedmou pod Kubínovou ulící a uprostřed na trávníku zaparkované černé SUV. Asi od noci. Toho si MP nevšimla nebo je to v pořádku???
jarin

Příspěvekod Lucca » 12 bře 2011 18:49

Dovolím si s Vámi nesouhlasit. Jestliže někdo vyfotí Vaše auto jak parkuje v parku na trávníku,chodníku, nějakém zákazu atd. nedělá to proto, aby Vás policie na základě fotografie postihla. Tolik naivních lidí tu asi není. Toto fórum je mnohdy takový pranýř, víte-li co to je. Úplně stačí když se zastydíte. Když už ne za to, co jste učinil, tak alespoň za to, že jste "propírán na veřejnosti". Ovšem, jestliže patříte mezi ty, kteří se za Své jednání za žádných okolností nestydí, pak tyto řádky nejsou určeny pro Vás. Hodně spokojených chvil při masáži vlastního ega.

Rozhodně se nestydím za to, že v našem městě neni dostatek parkovacích míst, a tak občas zaparkuji jinak než bych měl :)
Lucca

Příspěvekod Stanislav Hylán » 12 bře 2011 19:40

Bohužel nejde jen o to, že je málo parkovacích míst. Osobně nemám problém s tím, že zaparkuji kousek dál od vchodu do domu, když je v ulici plno. Ale častokrát řidič přijede před svůj dům, hodí auto kusem nebo celé na trávu. A proč? Protože by musel ujít kousek pěšky. To se děje na sídlištích a třeba i před Centrálkou.
Stanislav Hylán

Příspěvekod elixdragon » 15 bře 2011 21:04

Umělci na parkování nejsou jen v LTM ale i v Buďejkách :mrgreen:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Přišlo mi to mailem, tak jsem se chtěl podělit :lol:
elixdragon

Příspěvekod jarin » 18 bře 2011 11:52

Další umělec
Obraz062[1].jpg
jarin

Příspěvekod Lukino » 18 bře 2011 12:19

To je ale hnusný auto :)
Lukino

Příspěvekod elixdragon » 18 bře 2011 14:59

Toyota Yaris Verso - hnusný to opravdu je, ale kvalitou a zpracováním jedno z nejlepších vozů na světě co se značek týče.
elixdragon

Příspěvekod Tomas.Marny » 19 bře 2011 08:37

Dnešní snímky jsou z ulice Dukelská, stání na chodníku, na zeleni mezi parkovacími pruhy a specialita této ulice parkování před kontejnery a dokonce i v protisměru, že by opět naše slavná MP neprojížděla a neviděla?
Tomas.Marny

Příspěvekod ronyk » 19 bře 2011 09:27

Co se týká parkování před kontejnery bylo mi na dopravním odboru přislíbeno, že během měsíce dubna se u stání objeví žluté čáry. Pak bude moci MP konat.
ronyk

Příspěvekod Tomas.Marny » 02 dub 2011 04:35

zaneta píše:Při procházce kočárkem(pro dvojčata) jsem měla opravdu problém prokličkovat mezi zaparkovanými automobily v ulici alfonse muchy,dala jsem si tu práci a napočítala jen od půlky této ulice 238 automobilu v pracovní den 12.1. 2011. Myslím,že městská policie by měla tento problém řešit, a hlavně i proto,že se jedná o porušení bezpečnostních předpisů(parkování na žluté čáře, na chodnících, ve dvou řadách, v křižovatca atd.). Po pár metrech jsem zjistila,že je o ulici výš parkoviště,které je hlídané 24 hodin deně a parkuje zde pouhých 8 aut,tak sem nevěřila svým očím. Jedná se o nezájem města ve věci porušování bezpečnosti občanů, nebo omezování podnikatele,jehož parkoviště zeje prázdnotou?
předem děkuji za odpověď

Problém s parkováním v ulici A. Muchy je letitý, ale za touto ulicí bylo zbudováno odstavné a hlídané parkoviště, leč zpoplatněné a to je kámen úrazu, lidé budou sice nadávat jak je ta ulice ucpaná, neprůjezdná pro sanity a hasiče a jak tam řidiči porušují pravidla, ale jen malá hrstka obyvatel této lokality využívala toto parkoviště a to asi jen z důvodu lenosti obcházet ulici a nebo nechuti zaplatit měsíčně nijak závratnou částku za parkovací místo, kde je navíc jejich plechový miláček v bezpečí.
No a vše má své pro a proti samozřejmě, soukromý subjekt, který vybudoval parkoviště asi nemalými prostředky se rozhodl toto NEVYUŽÍVANÉparkoviště uzavřít a ani se mu nedivím.
V tuto chvíli se vrátí do jmenované ulice těch několik jedinců co bohužel budou nuceni hlídané parkoviště opustit a zahustí tak již ucpanou ulici.
Takže ať si lidé nestěžují že se nedá v ulici parkovat, rozhodli se sami a dobrovolně.

O nové parkoviště není zájem

Pátek, 01 Duben 2011 15:15
Napsal uživatel Eva Břeňová
0 Komentáře

LITOMĚŘICE - Litoměřičtí řidiči nemají zájem o nové nepřetržitě otevřené a nonstop hlídané parkoviště na pokratickém sídlišti, konkrétně v Janáčkově ulici. A to i přesto, že parkovacích míst v sousední ulici Alfonse Muchy je akutní nedostatek. Služeb nového parkoviště využívá v průměru dvanáct vozů, přičemž kapacita je devět desítek míst. Celodenní stání přitom vyjde na pouhých patnáct korun denně.
Provozovatel proto z důvodu nezájmu o nabízenou službu požádal město o ukončení pronájmu pozemku a o zvážení nabídky na odkoupení stavby. Kromě zpevnění plochy, povrchových úprav a oplocení zahrnovala i pokládku fólie, která zabrání případnému úniku nebezpečných látek do půdy. Nachází se totiž na okraji CHKO České středohoří.
„Ukončení smlouvy jsme schválili k 31. březnu. Nabídka na prodej bude předložena k posouzení zastupitelům,“ prezentoval výsledek čtvrtečního jednání radních místostarosta Litoměřic Karel Krejza, který bude dle svého vyjádření hlasovat pro koupi. Obzvláště v ulici Alfonse Muchy totiž auta často parkují v rozporu s předpisy. „Tím, že řidičům město nabídne za velmi příznivou cenu alternativu, výrazně se sníží tolerance ze strany městské policie k přestupkům páchaným právě z důvodu nedostatku parkovacích míst,“ uvedl místostarosta.
Tomas.Marny

Příspěvekod Vladislav Liška » 02 dub 2011 08:35

Tomu moc nerozumim. Soukromy podnik zkrachoval - lidi tam za penize parkovat nechteji, presto podnik nezlevni, ale hned ukoncuje smlouvu a nabizi odprodej. Mesto tolerovalo jejich spatne parkovani, takze je nic nenutilo parkovat jinde. Nasledne mesto odkoupi od investora jeho stavbu, a bude parkoviste provozovat levneji samo. Najednou to pujde zaridit aby tam lidi parkovali? Proc to neslo predtim? Proc se maji vyhazovat penize za parkoviste, kdyz mesto mohlo a melo zaridit nulovou toleranci spatneho parkovani (v ramci cinnosti MP) zaplneni parkoviste. Proc to, mistostarostou Karlem Krejzou, avizovane snizeni tolerance vuci spatnemu parkovani neprislo driv, kdyz to parkoviste uz tam bylo? Kdo z toho celeho asi tak bude mit prospech?
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod dotik » 02 dub 2011 13:18

MP rozdavala listecky uz minimalne pred mesicem a upozornovali ridice. Nedotahlo se to...nevim proc - mozna to podnikatel uz proste nemohl dotovat ani o mesic dele? Mesto by ale nemelo mit takove naklady, protoze by tam mela byt kamera a ne stala sluzba...parkovani se zlevni a zacne se tam vic parkovat...je skody, ze se s upozornovanim nezacalo hned v dobe, kdy se podepsala smlouva s mestem o pronajmu pozemku..mozna by vse bylo jinak...ale pro obcana to nakonec bude stejne lepsi - bude parkovat levneji...
dotik

PředchozíDalší

Zpět na Doprava a komunikace