m.gut píše:To nemyslíte vážně, vy znáte někoho, kdo se opil a měšťáci ho odvezli domů? Tak jestli to takhle funguje, tak je volám pokaždý když si dám pivo, abych náhodou nedělal bordel, sem zvědavej, co mi řeknou:-)))
Dovolím si s Vámi nesouhlasit. Jestliže někdo vyfotí Vaše auto jak parkuje v parku na trávníku,chodníku, nějakém zákazu atd. nedělá to proto, aby Vás policie na základě fotografie postihla. Tolik naivních lidí tu asi není. Toto fórum je mnohdy takový pranýř, víte-li co to je. Úplně stačí když se zastydíte. Když už ne za to, co jste učinil, tak alespoň za to, že jste "propírán na veřejnosti". Ovšem, jestliže patříte mezi ty, kteří se za Své jednání za žádných okolností nestydí, pak tyto řádky nejsou určeny pro Vás. Hodně spokojených chvil při masáži vlastního ega.
zaneta píše:Při procházce kočárkem(pro dvojčata) jsem měla opravdu problém prokličkovat mezi zaparkovanými automobily v ulici alfonse muchy,dala jsem si tu práci a napočítala jen od půlky této ulice 238 automobilu v pracovní den 12.1. 2011. Myslím,že městská policie by měla tento problém řešit, a hlavně i proto,že se jedná o porušení bezpečnostních předpisů(parkování na žluté čáře, na chodnících, ve dvou řadách, v křižovatca atd.). Po pár metrech jsem zjistila,že je o ulici výš parkoviště,které je hlídané 24 hodin deně a parkuje zde pouhých 8 aut,tak sem nevěřila svým očím. Jedná se o nezájem města ve věci porušování bezpečnosti občanů, nebo omezování podnikatele,jehož parkoviště zeje prázdnotou?
předem děkuji za odpověď
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků