PARKUJI KDE CHCI...

Re: PARKUJI KDE CHCI...

Příspěvekod Stanislav Hylán » 18 led 2011 22:03

Není to tak dlouho,kdy jsem psal o tom, jak někteří řidiči parkují na místech, kde se parkovat nesmí - zeleň atd. - a MP je k nim v době sněhu a ledu tolerantní. Od kerberose jsem si vysloužil vtipnou poznámku, že se asi naběhám... O tom to není. Dneska, když se projdete městem, tak je vidět spousta míst, kde je zeleň po sněhu doslova rozježděná a to i v místech, kde je na parkování dosti prostoru. Jak na sídlištích, tak i poblíž centra (např. Kosmonautů: žlutý pruh nezájem, trávník nezájem, sjezd z chodníku pro vozíčkáře nezájem). Parkování firemních vozidel v Masarykově ulici před stavební či malířskou firmu na kdysi zeleném trávníku, běžná věc. Loni po besedě v Severu, o bezpečnosti a parkování ve městě za účasti obou velitelů policie, se situace rapidně zlepšila. Dneska jsme tam, kde jsme byli před rokem. Opět v Litoměřicích platí "parkuji kde chci".
Stanislav Hylán

Příspěvekod Tomas.Marny » 24 led 2011 14:01

Dnes vyšel zajímvý článek ohledně odtahu vozidel při čistění ulic:

http://www.novinky.cz/domaci/223203-ura ... -soud.html
Tomas.Marny

Příspěvekod Renat.ka1 » 25 led 2011 21:16

Opravdu nevim,kdo stoji za řidičema,kteři narušují bezpečnost a dostupnost např.hasičů,záchranky v ul.A. Muchy,nejsem žádnej bonzák,ani se nenudím,ale občas tudy projíždím,opravdu bydlet by jsem tady nechtěla,myslím,že by zde MP měla opravdu dělat vice.Jedna věc je bezpečnost, druhá zavíráni očí nad občanem,který nemá na parkovné na parkovišti!Nechci nic přivolávat,ale vždy se řeší,až se stane,že? Dovede si někdo z příslušníku MP,představit,jak,by k panel.domu v ul.A.Muchy,kde stojí auta ve dvou řadách,po obou stranách,dojeli hasiči nebo sanita?Já ano,neni to možné!A tohle jediné by se mělo brát v potaz,vždyt tu pomoc může potřebovat každý z občanů té ulice!Timto končím a doufám,že se obě strany zamyslí,a něco se bude konečně dělat!
Renat.ka1

Příspěvekod oldddek » 26 led 2011 07:43

Nevím, které misto v A. Muchy konkrétně myslíte, nebydlím tam, ale dvě místa tam jsou celekm dost úzké, každopádně sanita by problém mít neměla, přeci jen je to dodávka a nemá takové rozměry? Ale hasiči by měly možná problém, zajímalo by mě, jak se tam vejdou třeba popeláři?? Pokud se tam praktikuje stání na žluté čáře, stání v křižovatce nebo nedodržení předepsané šíře vozovky, tak by to MP měla řešit sama od sebe a nečekat až někdo někoho napráská...
oldddek

Příspěvekod jarin » 26 led 2011 12:47

Parkoviště vedle za dvacku na den. Směšná částka pro majitele auta. Už to tu zaznělo. Proč tedy MP nekoná?
jarin

Příspěvekod worwan » 26 led 2011 19:23

oldddek píše:Nevím, které misto v A. Muchy konkrétně myslíte, nebydlím tam, ale dvě místa tam jsou celekm dost úzké, každopádně sanita by problém mít neměla, přeci jen je to dodávka a nemá takové rozměry? Ale hasiči by měly možná problém, zajímalo by mě, jak se tam vejdou třeba popeláři?? Pokud se tam praktikuje stání na žluté čáře, stání v křižovatce nebo nedodržení předepsané šíře vozovky, tak by to MP měla řešit sama od sebe a nečekat až někdo někoho napráská...

Popoškáři jezdej ve dne,když je většina lidí v Kolbence... :lol:
worwan

Příspěvekod občan » 27 led 2011 10:18

jarin píše:Parkoviště vedle za dvacku na den. Směšná částka pro majitele auta. Už to tu zaznělo. Proč tedy MP nekoná?

Ano,měla by konat ale pak by to to mohl někdo spojovat s tím,že MP dohlíží najednou na parkování tam,kde je v blízkosti soukromé placené parkoviště a jestli oni náhodou někomu nedohazují klienty.Určitě by se někdo našel, kdo by si rýpnul.
občan

Příspěvekod dotik » 27 led 2011 11:39

Možná by si město, stát a někteří rejpalové měli uvědomit, že v tržním hospodářství se bez podnikatelů neobejdou ;). Časem jim možná i dojde, že je dobré podpořit snažení podnikatele, který jim vytrhl trn z paty a udělal parkoviště na vlastní náklady - i za cenu občasného rýpnutí...
dotik

Příspěvekod jarin » 28 led 2011 11:59

bez komentáře.
Obraz063.jpg
jarin

Příspěvekod novakis.p » 28 led 2011 16:59

Reaguji na vaše připomínky k parkování a možném zasahování MP. Myslím,že nikdy se člověk nezavděčí všem,ani policie!Ale mají své povinnosti a jsou placené z našich peněz!Myslím,že dokud nebylo možno parkovat nikde jinde,tak se zavírali oči,ale dnes,jak už zde bylo napsáno,někdo vytrhl městu trn z paty,a udělal parkoviště,tak by se asi mělo využívat né?Samozdřejmě se nechce lidem platit,ale bohužel,pokud není možné zaparkovat s ohledem na bezpečnost a průjezdnost,tak bud zaplatím,nebo riskuji odtah,je to kruté,ale ne tak,jako kdyby se k vašemu dítěti,nedostala včas pomoc,nebo by jste vyhořeli,jelikož hasiči nemohli včas zasáhnout! Dnešní doba je fakt dost krutá,myslím vztahy lidí,finance atd,ale přeci argument typu,že se najdou rýpalové,nemůže MP odradit od její práce a povinností.Ještě mě napadá,že lidé by mohli žadat třeba od města nějaké příspěvky na parkování na problematických sídlištích,když si nahrabou na zdražení na naměstí! :roll:
novakis.p

Příspěvekod winie » 28 led 2011 18:29

jarin píše:bez komentáře.
Obraz063.jpg

rozmazte tu spz.
Winie = Vít Hrzán
winie
Ověřený uživatel

Příspěvekod Honzalt » 28 led 2011 18:55

Proč by to měl dělat????
Honzalt

Příspěvekod jimi brown herrer » 30 led 2011 16:36

Je to sranda. Na todle dokonce ani MP nemusí vystoupit z auta. Je to vidět ze silnice a stejně se nic neděje. Hlavně, že tu máme desítky kamer, 3 auta, desítky strážníků. Tady nepomůže nic, dokud nepude od válu vedení, a nepřijde někdo s vizí.
jimi brown herrer

Příspěvekod Tomas.Marny » 30 led 2011 16:58

Mluvíte mi z duše, MP stojí ročně nemalé peníze, peníze, které musí být vyčleněny z rozpočtu, otázkou je, jak se tyto investované prostředky vrací městu, tedy nám všem v podobě výkonu služby MP...
K výměně musí přece už konečně dojít, to je skutečně do nebe volající, jak jsou strážníci benevolentní ke svým kamarádům, stačí se podívat na ten obrázek a spousta lidí ví komu auto patří a takovému řidiči nelze botu přece nesadit a tak je to se vším.
Kdy už konečně vedení radnice dostane odvahu vyměnit velitele??? :evil:
Tomas.Marny

Příspěvekod jimi brown herrer » 30 led 2011 17:49

Ano, toto auto tu jezdí jen jedno a dokonce ho řídí můj kamárád a bývalý spolužák. Budoucí právník. Ale možný odtah auta je jistě nepříjemnost, pokud ráno potřebujete odjet. Takže odtahy aut by podle mě naučily řidiče k lepšímu chování. Koukal jsem se na stránky MP - za prosinec 2010 je to asi 6 případů (Porouchaná signalizace na železničním přejezdu, Podnapilý muž na ulici, Dopravní nehoda na Tyršově mostě, Informační tabulka u sochy K.H.Máchy). Zajisté důležitá činnost, kterou by ale svedla i policie státní.

PS: Když na základní školu 6ku přišel ředitel Sluka, škola se zvedla. Aspoň mi to tak přijde. Má webové stránky, přišli lektoři AJ z Ameriky atp. Za ředitelování paní Šourkové nic takového nebylo. Pokud byla telenovela v půl 11 tak na ni údajně šla. Nechci jí křivdit, ale prostě s příchodem nových lidí se to zlepšilo. Je to logické. Za pana Praibiše taky na Gymplu nebyla zpřístupněná knihovna, chyběl bufet a bagety prodávaly věčně ''vytížené'' (>ježiš to chcete potvrzení o studiu??) účetní a školník, který mohl po druhý zkontrolovat, jestli sou všichni přezutý. A proč? Kdo ví. Jisté ale je, že změna vedení, pokud bude řádně vybráno a ne dosazeno, je krok kupředu. Kdyby se aspoň vypisovala výběrová řízení po pár letech. Ředitel by mohl dokázat, že má vizi dobrou a doložil by svojí potřebnost tím, co pro školu udělal. K čemu je ve škole 10 dataprojektorů a notebooků, když to nikdo neumí ovládat? To byl zase někdo známej, kdo potřeboval kšeft? Proč po návratu syna pana Praibiše ze státu začal syn učit angličtinu na Gymplu? Já nevím, třeba byl dobrý. Ale má vůbec pedagogické vzdělání?

PPS: A se vší úctou, proč se tady přemejšlí o nějakym Richardu za miliardu, když sem ty cizinci ani nebudou mít po čem dojet.

Omlouvám se, že sem se odchýlil od tématu.
jimi brown herrer

Příspěvekod Tomas.Marny » 05 úno 2011 08:02

A opět několik obrázků jak se parkuje na sídlišti, přesněji Dukelská ulice.
Všimněte si prosím jak opět stojí vozy před kontejnery, to by mě zajímalo jak asi popeláři takovou překážku překonávají, dokonce jeden v protisměru a o autech na chodníku snad už ani nemusí být řeč.
Ptám se, to za celičkou noc nebyla ulice projeta vozem MP? Asi i byla, otázkou je, jak dlouho se budou strážníci po nocích pouze vozit? Takže jak vypadá výkon služby MP? Odpovězte si sami...
Tomas.Marny

Příspěvekod Lunardi » 02 bře 2011 17:13

Tady býval trávník.A není to tak dlouho. U centrálky ve Svojsíkově lze vždy nějak zaparkovat, a to i v době obědů. Toto je lenost. Řidič mladý chlapec,spolujezdkyně stejně stará dívka.
Přílohy
parkování 004.JPG
Lunardi

Příspěvekod Stanislav Hylán » 02 bře 2011 19:28

Fotky podobně zaparkovaných aut se tu objevilo již několik, nechápu proč v době obědů není MP aktivní a podobným "řidičům" nedá pokutu. Zvlášť, když tam chlapci z MP jezdí autem baštit. rozum mi to nebere.
Stanislav Hylán

Příspěvekod Tomas.Marny » 02 bře 2011 21:25

Sám jste si odpověděl, jezdí tam baštit, nebudou si kazit chuť k jídlu a se všemi se znají......
Já viděl strážníky tento týden někdy kolem 17 - 18 hodiny jak v pohodě zaparkovali služební auto a šli navštívit elektru vedle Kauflandu jako by se nechumelilo, žádný zásah, ale návštěva, ale jinak se zašívají po městě u známých v obchodech, to jen aby pan velící věděl jakou má chasu a oni ti pardálové vědí velice dobře kam si zalézt tak, aby nebyly na kamerách.
Ale proč jim nepřidat na platy že? :evil:
Tomas.Marny

Příspěvekod Lucca » 08 bře 2011 20:11

Myslim si, že furt pláčete na špatném hrobě. Jestli se vám nelíbí, jak někdo někde parkuje, neni nic lehčího, než vytočit linku Městské policie a nahlásit to. Nějaké focení mi příjde dost zbytečný (nehledě na to, že pokud s tím příjdete na stanici, tak se vám podle mně s nějakou fotkou vysmějou), ale jestli máte potřebu něco takového fotit, tak stačí napsat SZ a můžeme se dohodnout a můžete si fotit jak parkuju já)) hodně štěstí bad parking hunterů :ugeek:
Lucca

PředchozíDalší

Zpět na Doprava a komunikace