Petr Hošek píše:A osobně jsem velice alergický na spojení učitel-příklad-chování.

A kdo by jiný měl jít příkladem, než učitel ZŠ? To jste nemyslel vážně, že ne? Vždyť vaše poslání je děti učit a pokud se na to necítíte, tak ......
Petr Hošek píše:A osobně jsem velice alergický na spojení učitel-příklad-chování.
Vlasta píše:Dobré ráno,
no já jsem včera taky docela zírala,ale jde o následující :bydlíme v Muchovce,asi každý víte,jak to tam s tím parkováním vypadá,no a včera(bydlím tady 8měsíců) si dal manža auto na chodník,přiložím a ukážu na fotu. Je mi jasné,že jsme se tím dopustily přestupku,ale štve mě, že denno denně tam projíždějí Králíkovci,a nic,že stojí auto bez značky pro invalidy na místě jim určeným,to taky neřeší. Tak si říkám, ať jsou pravidla stejná pro všechny.
david.matuska píše:Dobrý podvečer,
2) trávník u ZŠ není soukromým, ale obecním/městským majetkem a nejsem si zcela jist, že využití formou občasného parkoviště má pro vlastníka (tj. město) nějakou přidanou hodnotu...
Pěkný večer,
David Matuška
Petr píše:prinz.vonsavoja - to o čem se tady diskutuje je neúcta k přírodě a zeleni. Argumentovat handicapovaným dítětem je ubohé. Takovou situaci asi nikdo nezpochybňuje a jedno auto se klidně vejde na pěšinu. Nebo chcete tvrdit, že všichni majitelé byli v podobné situaci?
prinz.vonsavoja píše:Petr píše:prinz.vonsavoja - to o čem se tady diskutuje je neúcta k přírodě a zeleni. Argumentovat handicapovaným dítětem je ubohé. Takovou situaci asi nikdo nezpochybňuje a jedno auto se klidně vejde na pěšinu. Nebo chcete tvrdit, že všichni majitelé byli v podobné situaci?
Já netvrdím vůbec nic, ani nikoho neobhajuji. O tom to právě je, klidně mohli být všichni v podobné situaci, možná nikdo, to nevíme, proto existují řídící pracovníci, kteří to posuzují. Argumentace handicapovaným dítětem je jen jeden příklad, možná se ani nestal, možná byly důvody závažnější. Kdo ví?
prinz.vonsavoja píše:[Třeba lidský život nebo zdraví dítěte, které, ač handicapované, přiveze jeho matka do školy, kde zároveň vyučuje.
Tomas.Marny píše:Tentokrát chci fotografií poukázat na občasný absurdistán v používání zákazových značek.
Fotka je pořízena u restaurace Družba, je to příjezdová příjezdová cesta která končí před vchodem do spodní restaurace a po odbočení doleva vyúsťuje do ulice Dukelská, silnice je dostatečně široká k tomu, aby se zde mohlo v pohodě parkovat a nikdo nikomu nepřekážel a co že udělal nějaký úředník stižený dočasnou ztrátou soudnosti při posuzování parkování?
Inu osadil tuto silnici zákazem zastavení, jednoduchá otázka proč? zde mohou vozy v klidu parkovat a uleví se tak částečně přecpaným okolním ulicím.
Takže ještě jednou zde chci ukázat na nesmyslnost některých značek v některých ulicích.
P.S. doufám, že se hoši od MP teď nezblázní a nezajedou tam urychleně nasázet boty...
elixdragon píše:A lze jí dát na sanitku, která jezdí soukromě pro pacienty? Protože toto jsou pojízdné ambulantní vozy a né vozy rychlé zdravotní služby.
Ale ta značka je tam úplně na h...o, protože ikdyž tam stojí auta, zásobování v pohodě přijede až k hospodě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků