PARKUJI KDE CHCI...

Re: PARKUJI KDE CHCI...

Příspěvekod Llukas007 » 31 říj 2010 20:41

Calib píše:Stání vozidla na trávě na Střeleckém ostrově u přistaviště "Porta Bohemica" - přestupek řešen na místě s přestupcem (řidičem vozidla). Náprava zjednána. Poprosil bych v případě zjištění nějakého přestupku informovat (např. telefonicky) Mě Policii pro urychlení vyřízení zjištěného přestupku.

Hrubiško Dušan
Městská Policie Litoměřice

Tak byste měli znovu řešit! Odkaz, druhá fotka: http://litomericky.denik.cz/zpravy_regi ... porta.html
Llukas007

Příspěvekod worwan » 01 lis 2010 15:33

Mirus píše:
jimi brown herrer píše:Já nechápu, co je špatnýho na tom, že někdo na něco upozorňuje. O tom todle téma je.

Nic neni spatnyho na tom upozornovat, ale na konstruktivni veci a ne na malichernosti vsedniho dne, kterych my jako ridici, byt neporfesionalni, delame sami dost.... a reknete ze ne!

Svatá pravda,a v případě že to dotyčnému nestačí tak má možnost jít do čsad a tam učinit udání a nebo občanské upozornění nebo jak se tomu bonzování říká a pak se doma ukájet při představě co s tím šoférem provedou.PRYČ S NEŠVARY DNEŠNÍ DOBY!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
worwan

Příspěvekod Mirus » 03 lis 2010 20:12

To worwan: Líp bych to nenapsal, bohuzel jak je o techto lidech znamo, nikdo se nakonec ukajet nebude pac na to aby nekdo zasel do CSAD nema nikdo z tech "spravedlivejch" dost kuraze..... :-)
Mirus

Příspěvekod Vladislav Liška » 03 lis 2010 20:40

to je nesmysl, kdo urci kde je hranice toho co oznamovat a toho co ne? Potirat vse co je zakonem zakazano. To, ze vetsina mlci a prestupek neoznami, neznamena ze to je dobre. Nedavno jsem byl v Usti svedkem dopravni nehody na zastavce, kdy auto porazilo chodce, byl jsem asi pate nebo seste auto v rade, auta prede mnou nehodu objela, lidi na zastavce panovi nepomohli, kdyz jsem zastavil a bezel mu pomoct - lezel na silnici, nehybal se a tekla z nej krev, myslite, ze se nekdo pridal? Ne, mlcici vetsina tupe cumela, jen jedna slecna se me ptala co ma delat. Takze neaktivita a neochota cokoliv resit je nekdy pekne na hovno. Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou. Takze az priste budete nekomu nadavat do udavacu, vzpomente si na to, ze to muze byt clovek, ktery je narozdil od vas, ochotny byt aktivni i v pripade vasi nouze.
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod Tomas.Marny » 04 lis 2010 13:29

Dnešní snímky jsou z náměstí před obchodem pana Nováka, i takto se dá parkovat...
Je s podivem, že náměstí hlídají kamery a králíkova garda a tohle dokáží přehlédnout? No hlavně že pokutují chudáky lidi u nemocnice, třeba jako v úterý a ve středu... :evil:
Tomas.Marny

Příspěvekod worwan » 04 lis 2010 15:18

Vladislav Liška píše:to je nesmysl, kdo urci kde je hranice toho co oznamovat a toho co ne? Potirat vse co je zakonem zakazano. To, ze vetsina mlci a prestupek neoznami, neznamena ze to je dobre. Nedavno jsem byl v Usti svedkem dopravni nehody na zastavce, kdy auto porazilo chodce, byl jsem asi pate nebo seste auto v rade, auta prede mnou nehodu objela, lidi na zastavce panovi nepomohli, kdyz jsem zastavil a bezel mu pomoct - lezel na silnici, nehybal se a tekla z nej krev, myslite, ze se nekdo pridal? Ne, mlcici vetsina tupe cumela, jen jedna slecna se me ptala co ma delat. Takze neaktivita a neochota cokoliv resit je nekdy pekne na hovno. Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou. Takze az priste budete nekomu nadavat do udavacu, vzpomente si na to, ze to muze byt clovek, ktery je narozdil od vas, ochotny byt aktivni i v pripade vasi nouze.

Tak pane Liško, směle dotoho.Fotky máte.kde je filiálka Čsad Semily zajisté víte. A věřím že to dotáhnete do uplného konce a nespokojíte se s ujištěním že řidič
bude potrestán nějakou důtkou nebo směšným fin.postihem. Jsem pro ztrátu důvěry a tudíž pro okamžitou výpovědˇ. :?
A co se týká podobných aktivních občanů, na ty jsem z doby nedávno minulé poněkud alergický,to se samozřejmě netýká Vámi uvedeného případu.
P:S: Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou - nepomůže ani věšení fotek na web,je nutné zavolat MP nebo státní a čekat až přijedou a vše oznámit a trvat na vyřešení, potrestání,odtažení. Jenomže to by samozřejmě znamenalo potřebu osobní statečnosti a ztrátu anonymity
a proto je lepší fotit,věšet(foto) a ptát se co dělá MP????????
worwan

Příspěvekod Vladislav Liška » 04 lis 2010 15:38

Jelikoz nejsem autorem te fotky a osobne jsem to nevidel, tak to ani resit nehodlam (stejne jako nemam cas resit dalsi mraky prestupku, se kterymi se setkavam - coz neznamena, ze je toleruji nebo omlouvam). Mate pocit, ze jsem anonymni? :) A zverejnovani fotek pomuze a nekolik vyresenych pripadu i z tohoto fora je toho dukazem.
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod dotik » 04 lis 2010 16:22

Jojo můžu potvrdit...na Mostku se dá už jezdit celkem bezpečně...nevím, jestli je to náhoda nebo forum zafungovalo, ale auta už stojí v horní části ulice...
dotik

Příspěvekod jimi brown herrer » 04 lis 2010 17:31

worwan píše:
Vladislav Liška píše:to je nesmysl, kdo urci kde je hranice toho co oznamovat a toho co ne? Potirat vse co je zakonem zakazano. To, ze vetsina mlci a prestupek neoznami, neznamena ze to je dobre. Nedavno jsem byl v Usti svedkem dopravni nehody na zastavce, kdy auto porazilo chodce, byl jsem asi pate nebo seste auto v rade, auta prede mnou nehodu objela, lidi na zastavce panovi nepomohli, kdyz jsem zastavil a bezel mu pomoct - lezel na silnici, nehybal se a tekla z nej krev, myslite, ze se nekdo pridal? Ne, mlcici vetsina tupe cumela, jen jedna slecna se me ptala co ma delat. Takze neaktivita a neochota cokoliv resit je nekdy pekne na hovno. Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou. Takze az priste budete nekomu nadavat do udavacu, vzpomente si na to, ze to muze byt clovek, ktery je narozdil od vas, ochotny byt aktivni i v pripade vasi nouze.

Tak pane Liško, směle dotoho.Fotky máte.kde je filiálka Čsad Semily zajisté víte. A věřím že to dotáhnete do uplného konce a nespokojíte se s ujištěním že řidič
bude potrestán nějakou důtkou nebo směšným fin.postihem. Jsem pro ztrátu důvěry a tudíž pro okamžitou výpovědˇ. :?
A co se týká podobných aktivních občanů, na ty jsem z doby nedávno minulé poněkud alergický,to se samozřejmě netýká Vámi uvedeného případu.
P:S: Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou - nepomůže ani věšení fotek na web,je nutné zavolat MP nebo státní a čekat až přijedou a vše oznámit a trvat na vyřešení, potrestání,odtažení. Jenomže to by samozřejmě znamenalo potřebu osobní statečnosti a ztrátu anonymity

Problém je, že o praktikách různých udavačů tady mluvíte jenom Vy. My nikomu tajně nedonášíme. Prostě jen fotíme a zveřejňujeme na webu. MP toto vlákno začalo sledovat a to je úspěch. Naše příspěvky jí snad budou inspirací a může se zaměřit na některá problematická místa. A ano, hospodské kecy k nápravě nepomůžou, proto chodí lidé volit, protože to je jediný způsob k nápravě. Nevím, jestli ste nezaměstnaný, ale každý nemá čas čekat, až někdo přijede. Navíc přestupek bude řešen pravděpodobně ve správním řízení a jelikož nejsem jeho účastník, tak se stejně trest nedozvím. A ptát se, co dělá MP je naprosto legitimní, když si jí platíme z našich peněz.
jimi brown herrer

Příspěvekod Mirus » 04 lis 2010 21:49

To mate tezky, prvni vec je ze vubec nejde o nejakou hranici oznamovani, dokazete si predstavit situaci kdy jdete po ulici, uvidite nekoho zahodit vajgla na zem, tak honem chytnete prvniho mestaka a reknete mu ze ten dotycny zahodil vajgla a ze to je zakonem zakazano??? To je nesmysl a pokud myslite ze ne, tak jste stale nepochopil co se vam snazim naznacit....
K situaci v Usti, ja si zas pamatuju reportaz kdy zachranka prijela k nehode a ti postizeni napadli ty zachranare a to celkem brutalne, takze by mne zajimalo jak byste se tvaril kdyby za tu dobrotu vam nekdo nadelil par podlitin, vim ze je to par pripadu ale bohuzel se zacinaji mnozit, proto vetsina lidi reaguje stadovym efektem a nikdo nikomu nepomuze ale to uz tady funguje dlouho, je to celkovou atmosferou v nasem state... :-( BOHUZEL.
Takze timhle sice ukazeme MP jakous takous cestu kudy se ubirat a resit prestupky ale to je tak VSE, svet to rozhodne nezmeni a pristup lidi uz vubec ne.
Mirus

Příspěvekod worwan » 05 lis 2010 09:17

jimi brown herrer píše:
worwan píše:

Problém je, že o praktikách různých udavačů tady mluvíte jenom Vy. My nikomu tajně nedonášíme. Prostě jen fotíme a zveřejňujeme na webu. MP toto vlákno začalo sledovat a to je úspěch. Naše příspěvky jí snad budou inspirací a může se zaměřit na některá problematická místa. A ano, hospodské kecy k nápravě nepomůžou, proto chodí lidé volit, protože to je jediný způsob k nápravě. Nevím, jestli ste nezaměstnaný, ale každý nemá čas čekat, až někdo přijede. Navíc přestupek bude řešen pravděpodobně ve správním řízení a jelikož nejsem jeho účastník, tak se stejně trest nedozvím. A ptát se, co dělá MP je naprosto legitimní, když si jí platíme z našich peněz.

Nezaměstnaný nejsem a každý nemá čas se poflakovat po městě s fotˇákem a špehovat :lol: okolí. Jinak Džimi zapracuj na češtině :shock: !
worwan

Příspěvekod jimi brown herrer » 05 lis 2010 09:38

Nikdo okolí nešpehuje. Ale v tomdle už fakt nemá smysl dál pokračovat. ;)
jimi brown herrer

Příspěvekod oldddek » 05 lis 2010 10:58

Přál bych Vám vidět podvečerní situace u vchodu do 8. ZŠ z Březinovy cesty, například včera se nedalo ani zajet do garaží, protože před vraty bylo zaparkované auto a to nemluvě o tom, že ostatní vozy stojí na soukromém pozemku a ke všemu na trávníku. Včera tam stálo cca 8-9 aut. Kdyby byla nová brána do školy otevřená a nebyl by tam nový zákaz vjezdu, tak by mohly v klidu parkovat tam, jelikož většina aut patřila lidem, kteří byly na hřišti nebo tělocvičně. Auta tam na trávníku parkují i když je ''na březince'' na parkovišti volno. Vypadá to, že to policajtům nevadí. Jen mě zaráží, že někdo dal zákaz vjezdu do školy a nepouštějí tam lidi parkovat i když určitě nějaké peníze za půjčení telocvičny či hřiště vybírají?
oldddek

Příspěvekod anonymys » 08 lis 2010 22:12

Takovýhle parkování mě fakt drtí

IMAG0030.jpg
anonymys

Příspěvekod Stanislav Hylán » 08 lis 2010 22:41

To je opravdu řidič kolega či řidička kolegyně. Když někdo podobným způsobem zaparkuje tam, kde pruhy nejsou, budiž. Náhodou se netrefí ;) , ale tohle je fakt výkon.
Stanislav Hylán

Příspěvekod Petr » 09 lis 2010 07:39

Původcem vzniklé situace je bílá dodávka. Ta škodovka kdyby stála v pruzích, tak se vedle stejně auto nevejde...
Petr

Příspěvekod anonymys » 09 lis 2010 13:05

Já bych tu fotku nějak nekomentoval. Blbě stojí oba, ale je to jen fotka pro zásmání a jako důkaz čeho jsou lidi schopni :lol:
anonymys

Příspěvekod elixdragon » 10 lis 2010 14:59

elixdragon píše:Bohužel včera jsem neměl jak nafotit parkující školský sbor 5. ZŠ, ale při cestě na oběd do CŠJ jsem se pozastavil nad tím, jací prasata učí naše děti. Tím, že se čistila ulice naproti 5.ZŠ byly vozy vybraných učitelů na trávě na školním pozemku :shock: za nimi ten mamut a hlásající škola ve prospěch životního prostředí. No myslel jsem, že se mi něco zdá, ale nee holá realita to byla :cry: jen mě štve, že jsem telefon nechal v práci a nemohl jsem pořídit fotky, které bych panu Červínovi zaslal.

Dnes jsem měl telefon u sebe, tak se s vámi podělím o foto:
Hádejte čípak je vůz úplně vlevo?

Obrázek

Pročpak asi Městská policie nezasáhne? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
elixdragon

Příspěvekod elixdragon » 10 lis 2010 15:06

Pane Králik kázat vodu to by Vám šlo, ale že sám chlastáte víno to by mělo být vše v pořádku?
Neměříte stejným metrem a mě to štve.
To umí každej sedět na prdeli a brát, akorát lituji chlapce z MP, protože mají zakázáno NADLIDI řešit.
Králiku běžte už od válu, už máte nahrabáno!
elixdragon

Příspěvekod jimi brown herrer » 10 lis 2010 17:50

elixdragon píše:
elixdragon píše:Bohužel včera jsem neměl jak nafotit parkující školský sbor 5. ZŠ, ale při cestě na oběd do CŠJ jsem se pozastavil nad tím, jací prasata učí naše děti. Tím, že se čistila ulice naproti 5.ZŠ byly vozy vybraných učitelů na trávě na školním pozemku :shock: za nimi ten mamut a hlásající škola ve prospěch životního prostředí. No myslel jsem, že se mi něco zdá, ale nee holá realita to byla :cry: jen mě štve, že jsem telefon nechal v práci a nemohl jsem pořídit fotky, které bych panu Červínovi zaslal.

Dnes jsem měl telefon u sebe, tak se s vámi podělím o foto:
Hádejte čípak je vůz úplně vlevo?

Obrázek

Pročpak asi Městská policie nezasáhne? :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Tak to je fakt mazec todle. Já přidávám další sbírku:

http://picasaweb.google.com/BrownHerrer/ParkovaniVLitomericichMix#
jimi brown herrer

PředchozíDalší

Zpět na Doprava a komunikace