Vladislav Liška píše:to je nesmysl, kdo urci kde je hranice toho co oznamovat a toho co ne? Potirat vse co je zakonem zakazano. To, ze vetsina mlci a prestupek neoznami, neznamena ze to je dobre. Nedavno jsem byl v Usti svedkem dopravni nehody na zastavce, kdy auto porazilo chodce, byl jsem asi pate nebo seste auto v rade, auta prede mnou nehodu objela, lidi na zastavce panovi nepomohli, kdyz jsem zastavil a bezel mu pomoct - lezel na silnici, nehybal se a tekla z nej krev, myslite, ze se nekdo pridal? Ne, mlcici vetsina tupe cumela, jen jedna slecna se me ptala co ma delat. Takze neaktivita a neochota cokoliv resit je nekdy pekne na hovno. Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou. Takze az priste budete nekomu nadavat do udavacu, vzpomente si na to, ze to muze byt clovek, ktery je narozdil od vas, ochotny byt aktivni i v pripade vasi nouze.
Tak pane Liško, směle dotoho.Fotky máte.kde je filiálka Čsad Semily zajisté víte. A věřím že to dotáhnete do uplného konce a nespokojíte se s ujištěním že řidič
bude potrestán nějakou důtkou nebo směšným fin.postihem. Jsem pro ztrátu důvěry a tudíž pro okamžitou výpovědˇ.
A co se týká podobných aktivních občanů, na ty jsem z doby nedávno minulé poněkud alergický,to se samozřejmě netýká Vámi uvedeného případu.
P:S: Vsichni nadavaji, pripadne komentuji, jenze hospodske kecy k naprave nepomuzou - nepomůže ani věšení fotek na web,je nutné zavolat MP nebo státní a čekat až přijedou a vše oznámit a trvat na vyřešení, potrestání,odtažení. Jenomže to by samozřejmě znamenalo potřebu osobní statečnosti a ztrátu anonymity
a proto je lepší fotit,věšet(foto) a ptát se co dělá MP????????