od laik » 06 čer 2024 17:21
Děkuji všem zainteresovaným za dlouhodobou přípravu a hledání optimálního řešení pro umožnění provedení nezbytně nutných oprav vodárenské a plynovodní infrastruktury ve městě. Dovolím si konstatovat, že přijatá řešení schvalují lidé, kteří v Litoměřicích nebydlí, problémy města je mnoho netíží a odborná erudice nebude na vysové úrovni. Naplánovat tolik uzavírek v krátkém časovém období při praktické paralizaci jednotlivých objízdných tras nemůže dělat odborník, ale člověk bez praktických zkušeností v oblasti dopravy. Dopravní značení je zpracováno polovičatě, mnohdy bez souvislostí a nutných návazností. Vyjadření správců sítí je alibistické a to za situace, kdy infrastruktura je mnohdy v řádu 100 let a více v havarijním stavu. Za uvedené situace není rozhodující, zda se oprava uskuteční v jednom roce nebo rozloží do více let s možností postupné revitalizace. Jsem si vědom, že můj názor nepotěší současné vedení města, ale jsem přesvedčen o tom, že vinou uvedených neprofesionálně připravených akcí bude vítězem někdo úplně jiný. Možná stojí za zamyšlení, zda to není cílem budoucích vítězů voleb.