Ropovod píše:Také jsem překvapen, kolik je potřebných ( a jací !!!) v Ltm. Stačí zadat jméno obce, prožijete příjemnou půlhodinky....
subform píše:Že by si na Vás někdo něco ulil? No, u nás je možné všechnoBohužel
Tak sám vidíte, čemu věřit?
subform píše:litelot píše:Pokud je mi známo, tak hokej dostal loni od města ještě bezúročnou půjčku 6 mil. To autor dopisu asi "zapomněl" napsat.
tak jsem se po smlouvě pídil, a našel. Není pravdou, že je BEZÚROČNÁ a už vůbec ne nevratná, nevím jak jste na to přišel. Podle smlovy splatnost vyprší v prosinci 2014, takže nevím odkud čerpáte. Nevíte o tom nic, ale pomluva , nebo nepravda se vždy hodí, že.
Achab píše:subform píše:litelot píše:Pokud je mi známo, tak hokej dostal loni od města ještě bezúročnou půjčku 6 mil. To autor dopisu asi "zapomněl" napsat.
tak jsem se po smlouvě pídil, a našel. Není pravdou, že je BEZÚROČNÁ a už vůbec ne nevratná, nevím jak jste na to přišel. Podle smlovy splatnost vyprší v prosinci 2014, takže nevím odkud čerpáte. Nevíte o tom nic, ale pomluva , nebo nepravda se vždy hodí, že.
asi by byla na miste omluva od subforma pujcka samozrejme odpustena a aby to tak nebylo do oci tak se to nenazve jako zruseni pujcky ale dotace ve vysi pujcky![]()
http://radnice.litomerice.cz/clanek-1244.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků