mabe píše:Pane Urbánku , nikdo nám nic nesliboval prostě jsme vás nechtěli .Vaše předvolební běsnění /na nikom nenechat nit suchou / v kombinaci s vaší dokonalostí /každý kandidát je expert/ v nás vyvolalo zdravou sebereflexi a došlo nám ,že to není to pravé co potřebuje naše město,naše děti naši kamarádi a spoluobčané. Vy to možná nevidíte ,ale i výběr lidí na vaší kandidátce byla tragédie . I to byl důvod proč jste nebyli úspěšní jako v jiných městech. Tak si konečně vyndejte ty vaše hlavy odněkud . ..A pochopte ,že váš neúspěch byla jen a jen vaše chyba . To vy jste svým neomaleným jednáním přinutili voliče dát hlasy ods a jiným hlavně né vám. Samozřejmě vaše vysvětlení neúspěchu sestavení koalice vyznělo ,že s těch či oněch důvodů pro vás není nikdo dobrý ,ale opak je pravdou nikdo nechce vás. To vy jste nás připravili o změnu ......
mabe píše:Pane Urbánku , nikdo nám nic nesliboval prostě jsme vás nechtěli .Vaše předvolební běsnění /na nikom nenechat nit suchou / v kombinaci s vaší dokonalostí /každý kandidát je expert/ v nás vyvolalo zdravou sebereflexi a došlo nám ,že to není to pravé co potřebuje naše město,naše děti naši kamarádi a spoluobčané. Vy to možná nevidíte ,ale i výběr lidí na vaší kandidátce byla tragédie . I to byl důvod proč jste nebyli úspěšní jako v jiných městech. Tak si konečně vyndejte ty vaše hlavy odněkud . ..A pochopte ,že váš neúspěch byla jen a jen vaše chyba . To vy jste svým neomaleným jednáním přinutili voliče dát hlasy ods a jiným hlavně né vám. Samozřejmě vaše vysvětlení neúspěchu sestavení koalice vyznělo ,že s těch či oněch důvodů pro vás není nikdo dobrý ,ale opak je pravdou nikdo nechce vás. To vy jste nás připravili o změnu ......
mabe píše:fildo jsem ráda ,že to někdo vidí stejně jako moje okolí ,vaše příspěvky mě donutili se připojit .S vaším posledním příspěvkem plně souhlasím ,ale bohužel chování ANO bylo tak neprofesionální ,zahranou ,neslušný, že je prostě nešlo volit. Volba kandidátů tragédie. Neumím si představit tyhle lidi ,že by uměli vést radnici. A proč se Severočeši otočili zády ,tak se koukněte do historie jak se zachovali k Dostálovi ,který na začátku p. Sarnovskýmu ,nalil informace do hlavy a jiné. Takže proč by se k nim měli přidávat.
mabe píše:fildo jsem ráda ,že to někdo vidí stejně jako moje okolí ,vaše příspěvky mě donutili se připojit .S vaším posledním příspěvkem plně souhlasím ,ale bohužel chování ANO bylo tak neprofesionální ,zahranou ,neslušný, že je prostě nešlo volit. Volba kandidátů tragédie. Neumím si představit tyhle lidi ,že by uměli vést radnici. A proč se Severočeši otočili zády ,tak se koukněte do historie jak se zachovali k Dostálovi ,který na začátku p. Sarnovskýmu ,nalil informace do hlavy a jiné. Takže proč by se k nim měli přidávat.
Filda píše:mabe píše:fildo jsem ráda ,že to někdo vidí stejně jako moje okolí ,vaše příspěvky mě donutili se připojit .S vaším posledním příspěvkem plně souhlasím ,ale bohužel chování ANO bylo tak neprofesionální ,zahranou ,neslušný, že je prostě nešlo volit. Volba kandidátů tragédie. Neumím si představit tyhle lidi ,že by uměli vést radnici. A proč se Severočeši otočili zády ,tak se koukněte do historie jak se zachovali k Dostálovi ,který na začátku p. Sarnovskýmu ,nalil informace do hlavy a jiné. Takže proč by se k nim měli přidávat.
Děkuji za uznání. Není mi ale jasné jedno. Severočeši kritizovali a negovali před volbami mnohé, něco oprávněně a správně, v něčem byli mimo. Teď jsou v koalici a budou podporovat to co kritizovali? No asi budou muset. Pan Wunsch také velmi silně kritizoval Červína a Krejzu, jejich malé domů, nákupy a investice, společnosti ve kterých působili, správně kritizoval prosakování Gardenlinu do městských zakázek.......a jak se zachová teď? Bude muset s těmito lidmi spolupracovat a hlasovat pro podporu jejich rozhodnutí?
Vladislav Liška píše:Citace hasice a holcicka v parku zde na foru? Neco mi uniklo?
mabe píše:už jenom použití citace hasiče ve vašem plátku bylo něco tak neprofesionálního , zahranou .....je to jako stou vaší holčičkou v parku.....proto tu máme bulvární noviny a né ten váš rodokaps. Profesionál by měl každou informaci minimálně třikrát ověřit než to pustí dál to asi vašemu expertovi uniklo. Lidi a strany prostě zvolili menší zlo.
mabe píše:Vladislav Liška píše:Citace hasice a holcicka v parku zde na foru? Neco mi uniklo?
To cituji pana Rudolfa z vlákna povolební situace včera 15:37, kritizujete něco co taky děláte.
Vladislav Liška píše:Prosím?Já žádný plátek nevydávám, žádného hasiče ani holčičku nikde necituji. Nepletete si nějaké osoby?
Nebo jak to souvisí s tím příspěvkem na který jste reagovala?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků