ODS

Re: ODS

Příspěvekod Jaromír Mareš » 18 zář 2014 19:44

Vladislav Liška píše:ODS klesla na úroveň Jiřího Paroubka a láká voliče na pivo zdarma. Po modrém žirafákovi, předvolební akci s dětmi další total úlet. Co bude následovat? Prodej hrnců, dek, nebo zájezdy pro důchodce zdarma na prohlídky okolních zámků s malým předvolebním mítinkem? V porovnání s minulými volbami, kdy se chovala důstojně to ukazuje na to, že se opravdu bojí výsledku. A to je dobře.

No nevím, určitě ještě něco vymyslíme. Třeba začneme rozdávat tablety proti vzteklině, lišky jsou prý letos touto nemocí dost postižené. :)
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod Llukas007 » 18 zář 2014 19:50

Tak to gratuluju předem! JYrka Paroubků volby za pivo zadara vyhrál! Voliči jsou totiž ovce. Stačí sliby a cokoliv zadara!!! A řekněte někdo že ne?!
Llukas007

Příspěvekod Vladislav Liška » 18 zář 2014 22:38

Pane Maresi, v jine casti fora jste se vyjadril, ze se nesnizite k osobnim utokum. Nejak se vam to nedari co?
Co kdybyste misto trapnych kecu mimo tema mluvil racionalne? Umite to?

Vyjadrete se jak to je s tim neukapavanim zakazek vlastnim clenum
Vyjadrete se jak to je s tou registraci Karla Krejzy a Andrey Krizove, kterym dle vas zadrzuji pristup a oni se nemohou vyjadrit k tomu k cemu chteji
Vyjadrete se k tomu jak to bylo s tou vasi slavnou wifi
Vyjadrete se k tomu proc infocentrum vedene vasi clenkou a kandidatkou zadava ve shode s radou mesta predrazene zakazky spriznenym osobam bez vyberka a navic firmam, ktere na dany typ zakazky vubec nemaji potrebna opravneni
Vyjadrete se proc do politicke kampane tahate deti a volice uplacite alkoholem zdarma
Taky nam muzete vysvetlit, proc vyhozene penize za neuskutecneny geotermal vyzdvihujete jako uspech, kdyz dle vasich proklamaci uz mel fungovat

A tak bychom tu mohli pokracovat do rana. Chapu, ze je pro vas jednodussi se trefovat do meho jmena. Na to neni potreba zapojit hlavu a rozumi tomu i zaci Saldovky - coz je evidentne vase nova cilovka.
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod simi » 19 zář 2014 03:14

Jaromíre, ty jsi se nechal unést tím, co čteš, o té přírodě a lesní zvěři. Neměla ta věta znít, Budeme rozdávat tablety, aby si mohl každý přečíst , kam v Litoměřicích.
Děkujeme p. Liškovi za výčet našich úspěchů, hlavně že se o nich dozvěděli voliči. Jen pokračujte až do rána, někdo je "vždy připraven "- to číst.
simi

Příspěvekod rajnoha » 19 zář 2014 06:11

Neprůhledné vyvádění peněz z městské kasy považuje kandidát a člen ODS Jan Šíma za úspěch ODS.

To by byl ale hezký titulek v novinách. Bravo, to se vám simi povedlo :D
rajnoha

Příspěvekod Adson z Melku » 19 zář 2014 07:12

Předseda ODS Petr Fiala požádal spolustraníky, aby se podíleli na řešení ničivé situace strany. Její dluhy údajně dosahují 42 milionů korun. Jen na zdravotním a sociálním pojištění dluží šest a půl miliónu.

DLUŽÍTE STÁTU PENÍZE A ZVETE LIDI NA PIVO, PRASE A TVRDÝ ZDARMA? NEMĚLI BYSTE SPÍŠE VEŠKERÉ VOLNÉ PENÍZE DÁVAT NA UMOŘENÍ DLUHU? TO JE PODLE VÁS PRAVICOVÉ? NESTYDÍTE SE?

To se nám to hoduje, když nám druhý půjčujou ...
Adson z Melku

Příspěvekod Jaromír Mareš » 19 zář 2014 07:21

Pane Liško,
bohužel musím konstatovat, že si prostě nerozumíme. Můj příspěvek se ani tak nestrefoval do Vašeho jména, jako spíše do Vašeho chování alá vše je špatně. S tím já osobně nesouhlasím, ale po pravdě, je mi to snad i jedno. Naopak jsem čekal, že Vy jako velký kritik se do komunální politiky zapojíte a ukážete nám, jak se to má dělat. Ale Vašemu postoji celkem rozumím, kritizovat je přece o hodně jednodušší. :)
Naše kampaň je pozitivní, těžko o tom budu přesvědčovat člověka negativního, takže zbytečná ztráta času a energie. V ostatních případech, pokud máte pocit, že se děje něco nezákonného, snad jako dospělý člověk víte, co je Vaší povinností. Pokud ten pocit nemáte, pak jsou to jen klasické „hospodské“ drby, a k těmto se vyjadřovat rozhodně nebudu.
Snad jen k Vaší poslední poznámce, my jsme demokratická strana a mezi školáky ze Šaldovky nebo „bez Šaldovky“ rozdíly neděláme, jsou na dětských akcí vítáni bez rozdílu všichni.
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod Jaromír Mareš » 19 zář 2014 07:29

Adsone,
dluhy ODSky nezpůsobila ani naše místní organizace, dokonce ani náš region (kraj). Nemáme se tedy za co stydět! Petr Fiala řekl „Založili jsme konto „Pro ODS, pro budoucnost“. Je to transparentní účet. Je na něj vidět a bude vidět, jak finanční prostředky na splácení dluhů použijeme. Vložil jsem tam první peníze. To, co mohu. Přidejte se ke mně. Nemusíte nic řešit. Já taky nemám s dluhy nic společného. Ale chci mít něco společného s dobrou budoucností ODS.

Mám na to stejný náhled, příspěvek jsem včera poslal. Přeji příjemný den
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod vodomerka » 19 zář 2014 07:33

http://www.kb.cz/cs/on-line-sluzby/on-l ... 0247.shtml

transparentnost vám trvala dlouho, ale aspoň je konečně vidět, kdo je modrej i veřejně (a třeba si pak i porovnat získávání státních a samosprávných zakázek, žejo).
vodomerka
Ověřený uživatel

Příspěvekod vodomerka » 19 zář 2014 07:37

pardon. je to tento účet (nebyl až tak transparentní, tak jsem ho přehlédl) http://www.kb.cz/cs/on-line-sluzby/on-l ... 0297.shtml
vodomerka
Ověřený uživatel

Příspěvekod Vladislav Liška » 19 zář 2014 07:51

Pane Mareši, dělat něco nezákonného a neetického je dost rozdíl. Například dávat zakázky kamarádům tak aby se to vešlo do limitů, kdy se nemusí dělat výběrko je sice dle zákona v pořádku, ale dle zdravého rozumu řádného hospodaření to je poněkud neetické, a to zcela pomíjím ekonomickou stránku věci. Prostě to je prasárna. Stejně jako zatahování dětí do kampaně. To že vaše argumentuace na vaše průšvihy je jen ta, že děláte pozitivní kampaň a veškeré zodpovědnosti se jen vyhýbáte je prostě smutné. Stále třeba čekám na vaši omluvu za nařčení, z odmítnutí registrace vašich členů. Pokud vám tedy vlastně nepřijde pozitivní lhát a vymýšlet si.

Dotaz, typu proč kritik nenapíše sám lepší knihu, když je tak chytrej, je skutečně úsměvný - trošku sebereflexe prosím :)
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod Jaromír Mareš » 19 zář 2014 08:17

Vladislav Liška píše:Pane Mareši, dělat něco nezákonného a neetického je dost rozdíl. Například dávat zakázky kamarádům tak aby se to vešlo do limitů, kdy se nemusí dělat výběrko je sice dle zákona v pořádku, ale dle zdravého rozumu řádného hospodaření to je poněkud neetické, a to zcela pomíjím ekonomickou stránku věci. Prostě to je prasárna. Stejně jako zatahování dětí do kampaně. To že vaše argumentuace na vaše průšvihy je jen ta, že děláte pozitivní kampaň a veškeré zodpovědnosti se jen vyhýbáte je prostě smutné. Stále třeba čekám na vaši omluvu za nařčení, z odmítnutí registrace vašich členů. Pokud vám tedy vlastně nepřijde pozitivní lhát a vymýšlet si.

Dotaz, typu proč kritik nenapíše sám lepší knihu, když je tak chytrej, je skutečně úsměvný - trošku sebereflexe prosím :)

Pane Liško,
řešit Váš systém registrace již nebudu, jména jsem Vám sdělil a za tím si stojím, Karel Krejza to nemá dodnes, Paní Kavkové z Diecésní charity má prý obdobný problém. Takže se s tím, pokud vůbec máte zájem, vypořádejte, jak chcete.
Na zbytek, mám prostě jiný názor a nebudu Vás o něm stále dokola přesvědčovat. Ale jestli chcete, samozřejmě kvůli návštěvnosti, pokračovat v těchto neplodných diskuzí, prosím ..... :)

P.S. Otázkou však je, jestli jste vůbec schopen tu lepší knihu napsat. :)
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod vodomerka » 19 zář 2014 08:26

ale no tak, pane Mareši... :)
Přílohy
Krejza-forum.jpg
vodomerka
Ověřený uživatel

Příspěvekod Jaromír Mareš » 19 zář 2014 08:33

vodomerka píše:ale no tak, pane Mareši... :)

Nemá přístupové heslo, další dotazy směřovat prosím na něj, e-mail K. Krejzy je veřejný.
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod Adson z Melku » 19 zář 2014 08:34

Jaromír Mareš píše:Adsone,
dluhy ODSky nezpůsobila ani naše místní organizace, dokonce ani náš region (kraj). Nemáme se tedy za co stydět! Petr Fiala řekl „Založili jsme konto „Pro ODS, pro budoucnost“. Je to transparentní účet. Je na něj vidět a bude vidět, jak finanční prostředky na splácení dluhů použijeme. Vložil jsem tam první peníze. To, co mohu. Přidejte se ke mně. Nemusíte nic řešit. Já taky nemám s dluhy nic společného. Ale chci mít něco společného s dobrou budoucností ODS.

Mám na to stejný náhled, příspěvek jsem včera poslal. Přeji příjemný den

Pane Mareši, já v nejmenším netvrdím, že jste ty dluhy zapříčinili vy v Litoměřicích, já tvrdím, že pokud má jakýkoliv člověk či firma či jakýkoliv jiný subjekt dluh, tak ho má všemi volnými prostředky splácet. To nečiníte a je irelevantní, že vy osobně jste poslal nějakou částku, budiž vám to ke cti, ale problém jako celek to neřeší. Proto mi příjde nanejvýš falešné a pokrytecké hlásat pravicové ideály a dlužit státu na zdravotním a sociálním pojištění, notabene pořádat předvolební trachtace pro voliče zdarma a vyhazovat další a další peníze, místo jejich použití na umoření dluhu!
Adson z Melku

Příspěvekod Vladislav Liška » 19 zář 2014 08:48

To fakt nemá smysl :) KK je zde registrován, AK se sem dokonce už i přihlásila. Takže on problém bude asi jinde, že? Takže příště si nechte vaše lži o tom, že jim zadržuju registraci a že se zde chtějí k něčemu vyjádřit, když evidentně nechtějí a že se rád přijdete podívat a podobné mlžení :) Jak sám vidíte, tak spoustu lidí se tu normálně registruje a píše. Pár lidí buď není schopno kliknout na registrační mail, nebo ho mají ve spamu. Někdo mi kvůli tomu i napsal a dostal mail znovu nebo byl aktivován ručně. Jak to bylo u vás nevím, ze strany fóra je to v pořádku a do vašich pohnutek nevidím. Asi se vám hodí řeči místo činů.

Neplodná diskuze zvyšuje návštěvnost? A vyšší návštevnost zde je mi k čemu, když zde není žádná monetizace? :)

A vy jste to skutečně nepochopil. Kritik právě knihy vůbec nepíše a to je častou výtkou kritizovaných autorů. Jenže ona to jaksi není jeho práce. To že někdo něco kritizuje neznamená, že to sám musí umět. Vy taky kritizujete zelináře prodávající na náměstí a sám zeleninu neprodáváte a nikdo se nad tím nepozastavuje.

A pokud máte jiný názor na zadávání zakázek kamarádům bez výběrka, tak se jen řadíte k simimu, který to uvádí jako úspěch.

Dál skutečně nemá smysl s vámi diskutovat, protože věci, které většině lidí přijdou falešné a neetické, vám přijdou v pořádku. Na konkrétní dotazy ke konkrétním věcem nejste schopen argumentovat (proč asi) a místo abyste se bavil věcně, tak se znažíte napadat mě a odvést pozornost jinam. Smutné, leč v současné ODS naprosto typické (viz třeba antišátková kampaň).
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod Vladislav Liška » 19 zář 2014 08:54

Jaromír Mareš píše:
Nemá přístupové heslo, další dotazy směřovat prosím na něj, e-mail K. Krejzy je veřejný.

To je vtip? :) Pokud si náhodou nepamatuje heslo které si sám zadal tak přikládám jak vypadá přihlašovací obrazovka. Povšimněte si prosím dvou odkazů: Zapomněl jsem heslo a Znovu poslat aktivační e-mail. Hádejte k čemu tam jsou :) Jak může někdo, kdo není schopen toto udělat, řídit město? Ono to je asi skutečně jinak, že? :)
Snímek obrazovky 2014-09-19 v 9.48.54.png
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod Jaromír Mareš » 19 zář 2014 09:24

Karle, vyzkoušej prosím výše uvedený postup. Já už p. Lišku opravdu nechci řešit. :)
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod rajnoha » 19 zář 2014 09:37

Odborník na IT J. Mareš, radí K. Krejzovi jak se přihlásit na fórum, poté co si nepamatuje své heslo. Místo psaní mailu, na který odkáže o kus výše, mu to píše na to fórum do eřejného vlákna, kam se dotyčný nemůže přihlásit. Mě vomejou :) Severočechy baví Litoměřice a ODS baví nás ostatní :)

P.S.: admine nenechte se prosím vytočit a nemažte to :)
rajnoha

Příspěvekod vodomerka » 19 zář 2014 09:42

Jaromír Mareš píše:Karle, vyzkoušej prosím výše uvedený postup. Já už p. Lišku opravdu nechci řešit. :)

příspěvek měsíce! nebo aspoň tohoto týdne :)
vodomerka
Ověřený uživatel

PředchozíDalší

Zpět na Komunálni volby 2014