To fakt nemá smysl

KK je zde registrován, AK se sem dokonce už i přihlásila. Takže on problém bude asi jinde, že? Takže příště si nechte vaše lži o tom, že jim zadržuju registraci a že se zde chtějí k něčemu vyjádřit, když evidentně nechtějí a že se rád přijdete podívat a podobné mlžení

Jak sám vidíte, tak spoustu lidí se tu normálně registruje a píše. Pár lidí buď není schopno kliknout na registrační mail, nebo ho mají ve spamu. Někdo mi kvůli tomu i napsal a dostal mail znovu nebo byl aktivován ručně. Jak to bylo u vás nevím, ze strany fóra je to v pořádku a do vašich pohnutek nevidím. Asi se vám hodí řeči místo činů.
Neplodná diskuze zvyšuje návštěvnost? A vyšší návštevnost zde je mi k čemu, když zde není žádná monetizace?

A vy jste to skutečně nepochopil. Kritik právě knihy vůbec nepíše a to je častou výtkou kritizovaných autorů. Jenže ona to jaksi není jeho práce. To že někdo něco kritizuje neznamená, že to sám musí umět. Vy taky kritizujete zelináře prodávající na náměstí a sám zeleninu neprodáváte a nikdo se nad tím nepozastavuje.
A pokud máte jiný názor na zadávání zakázek kamarádům bez výběrka, tak se jen řadíte k simimu, který to uvádí jako úspěch.
Dál skutečně nemá smysl s vámi diskutovat, protože věci, které většině lidí přijdou falešné a neetické, vám přijdou v pořádku. Na konkrétní dotazy ke konkrétním věcem nejste schopen argumentovat (proč asi) a místo abyste se bavil věcně, tak se znažíte napadat mě a odvést pozornost jinam. Smutné, leč v současné ODS naprosto typické (viz třeba antišátková kampaň).