At zije nezavislost.
Jeste nedavno se tu pan Dostal prsil tim, ze vsem stranam nabidl, ze jim cokoliv zverejni a divil se, ze nikdo nemel zajem. Jaksi zapomnel dodat, ze za to chce penize

Tady skutecne chybi nejake nezavisle medium.
Litomericko24.cz píše:Petr Urbanek - stale cekam na to okopavani kotniku. A mluvite ted za ANO nebo za sebe? Protoze s ANO jsem v kontaktu denne, zrejme to akorat predsedovi nikdo nerika![]()
mozna by stalo za to si trochu upravit vnitrni postupy predavani informaci...
PS: ja neodmit zverejnit...poslal jsem vam cenik...stejne jako kazdemu jinemu, kdo by chtel zverejnit info z predvolebni kampane...
Litomericko24.cz píše:Liska - s tim rozdilem, ze p. Urbanek vedel cenu predem...takze - klidne si vsechny moje posty smazte a od teto chvile tedy beru Litomerickeforum.cz stejne jako bezne komercni medium - vsechno ma svou cenu a nejak to musite financovat. Zverejnete cenik a podle toho dal budem postupovat. Predpokladam, ze ostatni vam take nejak platiale samozrejme to pro ne muzete delat zdarma, protoze jsou vam jejich nazory sympaticke, ci proste mate pocit, ze si je maji ostatni take precist.
P. Urbanek - stale cekam na ty odkazy na moje media, kde jsme ANO okopavali kotniky. V opacnem pripade to beru jako dalsi vasi osobni lez a skoro bych to bral tak, ze jste pak mohl lhat i v dalsich vecech...treba v ANO magazinu. Ale to si netroufam tvrdit, protoze i treba s tim okopavanim kotniku ANO v nasich mediich mate pravdu a prokazete to...a s Tomasem Sarnovskym - vasim volebnim manazerem - jsme si vse dnes vyrikali a nase veskere kontakty na tema politika (od listopadu 2013) jsem razne ukoncil a predal jsem mu kontakty na lidi vhodne k oficialnim setkanim za ucasti kamer.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník