tady jsme na veřejné diskusi. Ačkoliv to vypadá, že zde živě diskutuje jen Petr, Vlasta, Dotik a teď Tomáš, tak předpokládám, že ostatní to sledují, dělají si obrázek o každém z nás a dělají si plusové či mínusové body. Od internetových diskusí se očekává vměšování do hovoru, přidávání dalších poznatků a názorů. Anonymní diskuse může být pro někoho nevýhodou, pro někoho výhodou. Pro šikovného politika by měla být vždy nevýhodou, i když musí čelit kritice. Naopak pro běžného člověka by měla být výhodou a osobně jsem se přesvědčil, že jistí "členové" VV si rádi hledají soukromé informace na některé místní diskutéry

, takže se vůbec nedivím, když se nepodepisujou. Ostatně na váze jejich názoru to nic nemění. Při volbách to třeba právě VVčka poznala - nestačilo, když je volí ten, koho znaj osobně, vědí jak se jmenuje, kde dělá a jaké má číslo bot. Je potřeba oslovit anonymní občany města.
P. Chovaneček > napsal jste to velmi přesně - Věci veřejné jsou kašpaři. Volby potvrdily, že vás lidi nechtěj. To je asi jediné

Sponzory už mám, inzerentů celkem dost taky a pochybuju, že by se město mělo stát dalším z nich. Ale samozřejmě budu rád, když se ozvou a nechaj si udělat konkurenční nabídku na některé zakázky. Nejen ode mě, ale třeba od dodavatelů výpočetní techniky, kteří už do výběrek radši nechodí, protože to podle nich nemělo význam. Snad se to teď změní. Uvidíme...
- ale mám pro vás férovou nabídku - pokud každý člen vaší kandidátky se mnou podepíše smlouvu na 24 měsíců a bude platit inzerci 6.000,- měsíčně za velikost A6, tak pro vás udělám noviny, které budou
objektivní (podle vás), budou
nezávislé (jen na vás) a budou psát jen objektivní,
ověřené zprávy (vámi dodané).
- Když připlatíte každý +2.000,- Kč, tak budete mít vlastní internetový zpravodajský portál.
- Telefon na mě máte, takže od 1.1. můžeme začít