Byl jsem se také podívat a chtěl bych pánům Hofmanovi, Chovanečkovi i Tvrdíkovi poděkovat za zábavné zpestření večera. Nebýt jejich scénky nejprve před začátkem diskuse, kdy se snažili zmasírovat organizátorku (za přítomnosti drsného rafana s kamerou, aby ani slůvko neuniklo), aby je vzala do hry a následných ublížených scén během diskuse, jednalo by se o vskutku nudný večer.
Kandidáti stran blafali obecné plky a celkem jsem nabyl dojmu, že v Litoměřicich již jen máloco zlepšovat.
Vtipná byla též tečka za diskusí. Když moderátor sdělil přítomným, že hlasovat budou pouze Ti, co nejsou představiteli politických stran bylo na spoustě obličejů vidět velké zklamání, zvláště u stolků, kde přibylo diváků v poslední čtvrthodince. Na dotaz do pléna o kolik lidí bez politické příslušnosti se jedná se objevilo 6 rukou a zdaleka ne všechny byly opravdu nestranické. Ve finále si ovladač urvalo rukou 10 a jeden nestraník poblíž mne hlasovat odmítl. A drsný rafan s kamerou z první scénky v režii VV hlasoval také.

Škoda, že o akci není trochu více informováno, protože by tak jistě příslo více lidí.