U pokratických závor jsem si toho nevšiml a dneska jsme tudy taky jel

Vladislav Liška píše:Včera jsem odtamtud jel a mám celkem zajímavý postřeh: znatelně se prodloužila doba nástupu při odjezdu směrem do Lovosic. Na třetí kolej se jde tím způsobem, že se musí dojí až na konec perónu na konci stanice, tam se přejde druhá kolej a pokračuje se zpět k budově ke středu nádraží, kde vlak zastavuje. Na peróny je ovšem zakázáno vstupovat před zastavením vlaku, takže skutečně všichni čekali než přijede vlak, zastaví, a pak se vydali na tu štreku. Zároveň s nimi se samozřejmě vydali na druhou štreku i lidé odcházející od vlaku. Hádejte kde jsme se potkali. Jasně, na tom poměrně úzkém přechodu přes druhou kolej. Vzdálenost ani ta tlačenice určitě nejsou problémem, ale zdržuje to a odbavení je zcela jistě pomalejší. Bohužel zpoždění nešlo nijak odhadnout, neb vlak už s velkým zpožděním přijel (a další sbíral cestou do Lovo)
Vladislav Liška píše:Zde architekt nebo bezpečák naopak kreativitu projevil, protože ty davy tak skutečně budou chodit - po celé délce nástupiště je totiž velmi špatně přelezitelné zábradlí, takže nic jiného než to obejit nezbyde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků