Pro nového člověka:
1. málo z nás je tu anonymních...pokud má člověk zájem, tak celkem v pohodě nejaktivnější má šanci identifikovat...jde o to, jestli to má význam...já osobně nepotřebuju vědět, jestli chodí Ronyk o berlích po operacích nebo běhá vesele se sekačkou...

2. celé diskusi nění jediné sprosté slovo...teda pokud nefugujete tak, že kritika=sprosté slovo
3. politická půda ČSSD - jeden příkald za všechny - navrhl jsem fungování litoměřického fóra, že je potřeba zlepšit celkově komunikaci s občany...ČSSD dělá setkání, pánové na radnici zrušili fórum...s kým se podle vás dá lépe spolupracovat? S tím, kdo má zájem komunikovat s občany? Nebo s tím, kdo zruší jedinou možnost, kde se mohou občané svobodné vyjádřit?
4. nevím jestli jsou to spřízněné nicky, ale rozhodně je pro mě milejší diskutovat s člověkem, který nemá vždy stejný názor a sem tam i přihodí kritiku na to, co vymyslím, než sedět a nechat se plácat po zádech, jak jsem skvělej...
5. sloni v porcelánu - naprostý souhlas...mohou klidně odejít a osobně si myslím, že málokomu bude současné vedení (komplet radní) chybět...snad až na starostu, který je přesně tím typem člověka, kterého mají lidé rádi...
6. lidé jako Radek Bania, David Matuška jsou lidé, kteří něco opravdu dělají...Radek dlouhá léta tahá mládežnický fotbal nahoru, David Matuška lítá kolem dívčího basketbalu...u nich problém není a naprosto upřímně říkám, že oni dva by se mi v zastupku líbili...bohužel budou muset skákat podle mecenášů...a už jsem to slyšel na mojí adresu asi milionkrát - koho chleba jíš, to píseň zpívej...u podobných uskupení to platí stonásob...zaběhlé politické strany mají své veřejně známe programy (30Kč poplatek, rovná daň atd.)...VVčka mají ABL a možná pár dalších zkratek + sem tam nějaké ty tajné akcie

7. rozhýbání radnice znamená co? vyhození vedoucí odboru na základě stížnosti zakladatele živnostníků? a vytvoření tak atmosféry strachu? Dosazení vlastního tajemníka, který se nakonec postaví na zadní a nekope za stejný tým, když vidí, že tým není tak úplně fair? že když člověk potřebuje pomoct, tak stejně musí přes známé? že se stavba jedné blbé garáže promění v noční můru, protože stavební úřad není schopen jednat podle vlastních pravidel?
8. a poslední - pokud budu chtít nějakým způsobem poškodit kohokoliv ze současné politické reprezentace v Litoměřicích, tak k tomu opravdu nepotřebuji toto fórum...ale negativní kampaň jsem v Litoměřicích dělat nechtěl a zatím o tom ani nijak neuvažuju a stále doporučuji opak...budujme...zlepšujme...pracujme...pokud možno společně...