K těm kolům - pamatuji ještě na povodňové kola od Horejska Rock Machine apod. to bylo kol

mám starší trekinkové kolo zn. RETA je to sice základ mezi značkami, ale 40 000,- bych za kolo nedal na to moje ježdění. Kupoval jsem to kolo v cyklo hobby v roce 2001 myslím a můžu říct, že na mě jako na laika udělali dobrý dojem od té doby jsem tam nebyl a kolo mám do teď. S tím sestavením na tom něco je, kamarád si nechával sestavit kolo kellys nebo tak a v komponentech předběhl o třídu sestavená kola a ještě ušetřil - většinu dílů zakoupil na internetu. Tak asi, kdybych já kupoval, tak sestavit z dílů a nákup na internetu. Oblečení takko a hlavně moje manželka

jinak mají celkem dost akcí v letňanech Kenvelo, HaM, spencer apod. Zde v Ltm nenakupuji a už vůbec né v malých prodejnách, jelikož živnostníci prodávají za velmi draho mají na tričku kolikrát 500 až 700% rabbat. Jídlo nakupuji v Penny, Kauflandu, ale tam jezdím zásadně až po 21:00 hodině, protože přes den je to horor

interspar je dle mého názoru předražený a albert využiju jen jednou za měsíc, když dostanu stravenky na jídlo. Občas zajedu do LIDLu do RCE - tam kupuji prací prášek FORMIL, který vyšel v D-TESTU jako nejlepší a můžu říct, že 9 Kg za 199,- kč mluví za sebe. Zubní pasty DENTALUX 100gr za 12,90kč a v D-TESTU stejně jako prací prášek - výrobce je většinou Německo. Bohužel podporuji Německého výrobce a raději bych Českého, ale kupte ODOL za 33,90

ikdyž ani nevím jestli ODOL vyrábí česká firma.