Novy vedoucí správního odboru atd. atd.

bazar, inzeráty, témata úplně mimo, cokoliv vás napadne...

Re: Tuny psích exkrementů

Příspěvekod dotik » 26 říj 2011 11:41

Petře tykání nebo vykání nemá nic společného s úrovní fóra. Toto förum zničili lidé typu Saxana, Sněhurka a další, kteří pomlouvají, jen aby poškodili. Běžná kritika, která zde zaznívá (parkování, jednosměrky, slevy na nájmech apod.) je naprosto korektní a mnohdy oprávněná. Bohužel se sem dostaly praktiky jednotlivců, kteří neváhají a kritizují z mnoha různých IP adres a předplacených sim karet tak, aby byli pokud možno nedohledatelní. Což třeba u mě není až takový problém, protože jakkoliv to může zdát povýšeně, já mám tu moc s těmito lidmi bojovat. Proto ani nežádám moderátora a provozovatele fóra, aby nějakým způsobem zakročil. Je to boj a ten mně osobně nevadí. Naopak mě celkem baví :). Navíc zdejší fórum čte dejme tomu 700 lidí. Co to je proti 33.000 novin, které jdou do domácností? 110.000 rodin s kabelovkou v Ústeckém kraji? Nebo 1.900.000 lidí, které pokrývá TV Prima, kde máme pořad?

Sami zde často kritizujete, že nepíšu kritiku. Takže celkem jednoduše dokážete sami rozpoznat, kdo má zájem mě jakkoliv očerňovat. Za to, že dávám prostor učitelkám ke zveřejní článků z jejich škol, to asi nebude :). Ostatně můj poslední kritičtější článek o tom, jak si socani ve Štětí platí 60.000Kč měsíčně za vysílání ve třetinovém rozsahu, které děláme my a je vysíláno v 1/25 počtu zásuvek, co nabízíme my, vzbudil také řadu zajímavých reakcí :) Včetně obligátního podávání trestních oznámení za věci, které si sami odsouhlasili v radě :). (noviny ke stažení jsou zde: http://www.litomericko24.cz/mvr/ )

Ale jak říkám, zábava musí být, zdejší fórum si zaslouží fungovat a mít návštěvnost. I za cenu toho, že si lidi přečtou, co zase o tom Dostalovi někdo napsal.
Ostatně v internetové komunitě se pohybuji cca 13 let od doby, kdy jsme si pořídili první soukromou 14.4k pevnou linku a byli jsme po obchodnícich s akciema jediní, kdo to asi měl. První online hru (možná si ještě někdo pamatuje Ultima Online) jsme objednali z USA a celníci skoro nevěděli, co s tím maj dělat. Takže 13 let bez přestávky na internetu v podobné frekvenci, jako jsem zde na fóru, mě celkem naučilo neřešit některé věci a bavit se tím, co kdo píše :) Když to jde, tak do toho vložit svůj názor na věc, bez očekávání, že ho někdo přijme nebo se nechá přesvědčit.

PS: a stále si chci splnit sen a udělat pařanské doupě :) Nejdete někdo do toho se mnou? Propagace zajištěna, nějaké peníze z těch všech tunelů taky ještě jsou (aby měla Saxana o čem psát), mladého nadějného pařana tam mám taky připravenýho...teď už jenom hledám místo se super nájmem (nepoužívané sklepení nejlépe), kde by se to dalo udělat...

Jo a ještě můžete zkusit toto: http://www.niborea.cz/index.php?refid=0033569947 Taky good, časově nenáročné a celkem dobře se tam odreagujete :)
dotik

Příspěvekod Saxana69 » 26 říj 2011 12:04

Milý Dejavu a pane Dostale,netuším proč vždy když někdo poukáže na nějaké konkrétní nepravosti spojené s panem Dostálem či místní ČSSD, tak začne pan Dostal a jeho příznivci křičet o nějakém spiknutí a zpravidla se začnou vytahovat nejací škůdci z krajske ČSSD nebo jiných měst.Tak to trochu vypadá že je to způsob jak odvést pozornost.Sama za sebe prohlašuji že neznam žadne krajske členy ČSSD ani z jiných měst.Tuto diskuzi o tom kterak pan Dostal k výhodnému nájmu přišel jsem nespustila já - jen jsem si přečetla některe prispevky a zareagovala na ně.A protože nemam rada když mi někdo věší bulíky na nos tak jsem se ozvala.A když se to bude opakovat tak se zas ozvu a je mi uplne jedno jestli pujde o Dostala nebo Vopršálka.To že jsem se ozvala proti panu Dostalovi je proto že už to vážně prehání a myslí si že mu projde úplné vše.Jak jinak mám vnímat to že v klidu napíše že u výběrka na provozovatele kavárny musel předkládat městu potvrzení o bezdlužnosti.Jenže zapoměl taktně doplnit že do do výběrového řízení přihlásil svou manželku a ješte to posichroval jakoby neziskovkou.Nepřijde vám to jako výsměch - kdyby někdo musel zkoumat jak je na tom pan Dostál jako fyzická osoba tak by se ukázalo že má majetek obstavený exekucí - dluží kam se podívá ale takhle jsem špatná já protože odmítám tuhle pohádku poslouchat.
Saxana69

Příspěvekod dejavu » 26 říj 2011 12:25

Saxano, tak to asi špatně čtete. Jednou ho nařknou z toho, že je zbohatlík, že prachy přehazuje vidlema, jezdí si meďourem....pak zase chudák největší, úplně bez kačky a ještě zadluženej. Prostě jak se to komu hodí do krámu. Sleduji tu příspěvky už dost dlouho. Registraci mám chvíli. Píšete hlouposti.
dejavu

Příspěvekod dejavu » 26 říj 2011 12:33

Jinak chci připomenout, že Litoměřice nejsou milionové město, ale maloměsto, tak nevidím problém v tom si skočit do redakce Litoměřicka, nebo rovnou do kavárny. Hrajete si tu na lidi, kteří chtějí řešit, objasnit si situaci. Máte možnost. Když to nechápete písemně, vyřešte si to z očí do očí. Dotik nekouše. ( doufám tedy ) Akorát si tu všichni píšeme to samé dokolečka, dokola.
dejavu

Příspěvekod elixdragon » 26 říj 2011 13:14

Pane Liška je asi na čase, promazat tento topic, protože příspěvky narušují přehlednost tématu.
elixdragon

Příspěvekod dotik » 26 říj 2011 16:17

Elix: pan Liška dostane veškeré podklady o mé bezdlužnosti, aby mohl v klidu podobné lži v budoucnu automaticky mazat a blokovat IP adresy. Předpokládám, že toto vlákno stopne a začne se někde znovu a konstruktivně tento problém řešit. Stále uvažuji o zřízení fotogalerie MMS u nás na www.litomericko24.cz. Systém už je nainstalovaný, teď ho budeme testovat na fotosoutěži YouthVision. Budeme tedy moci zveřejňovat zajímavé MMS.
dotik

Příspěvekod babča » 26 říj 2011 17:37

To jako myslíte že by měl p. Liška cenzurovat příspěvky, které se někomu, ať už komukoliv nebudou líbit? Myslím si, že zrovna on je zastánce vyjádření svobodných názorů. Jinak by asi těžko zřizoval toto nezávislé fórum. Pokud by to tak bylo, tak se vracíme tam, kde jsme byli s tím oficiálním městským.
babča

Re: Novy vedoucí správního odboru atd. atd.

Příspěvekod Vladislav Liška » 26 říj 2011 17:59

Tema rozdeleno. Cenzurovat nebudu pokud nepujde o stret se zakonem, vyssi prikaz nebo opravdu neslusne chovani - pokracuji v nastavenem kurzu. Dukaz o bezdluznosti nepotrebuji, nejsem soudce a nemohu a nechci soudit, navic ted nemam opravdu cas se tim dlouhodobe zabyvat. Myslim, ze dukaz by stejne nicemu nepomohl, kdo tomu verit nechce, ten by tomu beztak neveril (viz treba kauza s rodnym listem B. Obamy :) Obecne je pro mne prekvapenim 50% sleva na najemnem pro restaurace. Pri litomerickych cenach v restauracich v porovnani s prazskymi je to nehoraznost, a divim se, ze si jeste nikdo z okoli nestezoval u UHS, protoze to je dle meho nazoru nepovolena podpora v podnikani a pro okoli diskriminacni. Co se tyce Dotikovy kavarny, tak tam bych slevu klidne dal, zvlast kdyz to provozuje neziskovka. Park to ozivi, nebude tam mrtvo jak posledni leto a snad to i pomuze dobre veci. O tom, ze to financne pomuze Dotikovi celkem pochybuju, tam se skutecne asi moc vydelat neda. Kafe nepiju a fairtradeovy vino ani vodu tam asi mit nebude, tak je mi to teda celkem jedno :)
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod dotik » 26 říj 2011 19:52

Saxana69 píše:kdyby někdo musel zkoumat jak je na tom pan Dostál jako fyzická osoba tak by se ukázalo že má majetek obstavený exekucí - dluží kam se podívá ale takhle jsem špatná já protože odmítám tuhle pohádku poslouchat.
toto je lež, která se dá dokázat jednodušše dokladem o bezdlužnosti (sociálka, FU, vzp, výpis údajného obstaveného majetku v katastru nemovitostí). Toto tvrzení je v rozporu se zákonem - viz http://www.epravo.cz/top/clanky/pomluva ... 36539.html Celkem bez sebemenších problémů se dá vše řešit trstním oznámením na provozovatele případně pisatele, ten by musel předat všechny informace o autorovi policii. Ale nemá smysl dělat zlo tomuto fóru, které jsem od prvního dne propagoval a maximálně pomáhal jeho rozjezdu. Předpokládám, že takovým lidem jako Saxana stejně věří málokdo...

Takže babčo - nejedná se o cenzuru, ale pouze normální právní úkon.

A v kavárně bude samozřejmě fairtrade víno...a voda zatím nevím, jestli by se dala získávat ze studny, ale to asi ne...je to prý široko daleko nejkvalitnější voda.
dotik

Příspěvekod babča » 26 říj 2011 20:11

To jste mě uklidnil, že nechcete provést ten "normální právní úkon" a nepodáte trestní oznámení ani na p. Lišku nebo na Saxanu či někoho dalšího. A že nám tohle fórum zůstane tak, jak je.
babča

Příspěvekod dotik » 26 říj 2011 20:55

To je právě ten problém - forum vám zůstane tak jak je a panu Liškovi se rozpadá pod rukama. Už teď je tu dost mrtvo a neřeší se tu cokoliv, co má alespoň trochu racionální základ - ostatně to je důvod, proč to vytvářel - alespoň se snažit o řešení. Lidmi jako je Saxana a dalšími lháři bohužel ztrácí na významu a svého času rozhodně význam mělo a úředníci i politici jej sledovali. Dnes už je většině těchto lidi ukradené a kritika zde napsatá se k nim nedostane. Postupně tedy zjistíte, že stále píšete dokola stejné věci a nikdo je nebude řešit. Ostatně dříve jsem kritiku také předával dál do klubu zastupitelů ČSSD, takže aspoň věděli, že se něco děje. Zda něco udělali je jiná věc. A znovu opakuji - vždy jsem bojoval za nezávislost jak prvního, tak i druhého fóra, navrhoval jsem způsoby fungování, aby se dalo použít zároveň pro zpětnou vazbu pro město (což může potvrdit jak Petr Panaš, tak Vláďa Liška), ale pokud se překračuje zákon, tak se opravdu stane jen a pouze místem, kde si pobrečíte, na někoho nahážete špínu a lži, ten se to nikdy nedozví, vy si zanadáváte, že neodpovídá a postupně vše usne a fórum umře.
dotik

Příspěvekod sněhurka » 26 říj 2011 21:07

Vážený Dotiku :D

nevzpomínám se, že bychom se spolu znali osobně, nebo dokonce na té úrovni, že bychom si snad tykali. Útočit na mne může kdokoliv, že jsem anonymní a tak dále. Rozhodně nejsem jedna z těch, která by se záměrně přihlašovala z více adres, abych snad zakrývala svojí identitu, na takovéhle hry vážně nemám čas. A navíc, anonymních je zde většina účastníků diskuzí.
A k Vaší odpovědi na můj příspěvek: Kdybyste byl natolik solidní, tak není Vaše osoba na litoměřickém fóru věčně diskutovaná a zpochybňovaná. Ono hrát si na brouka Pytlíka, který všude byl, všechno zná a narodil se v kině, zvládne v dnešní době v podstatě každý.
Můžete si klidně stěžovat správci fóra, ale já tu rozhodně nejsem ta, co trpí nemocí jménem sebestřednost. ;)
sněhurka

Příspěvekod rajnoha » 26 říj 2011 21:08

Nerad vám skáču do hádky, ale myslím si, že pokud fórum umře na úbytě, protože nikdo oprávněný z města nemá a ani na předchozím fóru, neměl nikdy zájem cokoliv s voliči řešit, tak to třeba konečně někoho přiměje začít vydávat místní noviny nebo občasník. Za peníze. Bez reklam. Objektivní. Neovlivněný. Bez podpory radnice. Bez většiny převzatých článků. Už aby to bylo. Budu ho pravidelně kupovat. V jiných městech to funguje. Proč ne u nás? :-(
rajnoha

Příspěvekod Saxana69 » 26 říj 2011 21:30

Pane Dostále tak teď jste se ukázal jako skutečný levicový demokrat.Zakázat zablokovat zažalovat.Nakonec se z vás vyklubal komouš schovávající se v ČSSD.Moc moc Vás prosím abyste na mne a na všechny ostatní kteří poukazují na váš pokřivený charakter podal zmiňované trestní oznámení.
Na mne bude znít asi takto : Dopustila jste se poškození dobrého jména pana Dostála tím že jste si dovolila si přečíst důkazy zveřejněné na tomto foru http://www.litomerickeforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=385 jednoznačně dokazující že pan Jan Dostál zanechal ze svého minulého podnikání značné dluhy a soud proto obstavil majetek pana Jana Dostála exekucí.
Vzhledem k tomu že jste si dovolila toto přečíst a podivit se nad tím jak je to v rozporu s chováním pana Dostála, který místo toho aby dluhy zaplatil, vesele zakládá další firmy nebo podniká na svojí manželku a nebo na neziskovku, odsuzujete se k dvacetiletému pobytu na Sibiři.
Tak takhle nějak by to asi mělo podle vás být - moc děkuji že jste se projevil v plné nahotě.
Saxana69

Příspěvekod dotik » 26 říj 2011 21:37

Rajnoha - komukoliv to udělá, tomu držím palce. Zkoušel to Kelner a jeho projekt Naše adresa. Bohužel pro něj zjistil, že lidí jako vy je minimum a tyto informace v regionu prostě nepotřebují. Resp. to, o čem si myslíte, že jsou mega kauzy, se vyřeší během několika čísel takových novin a pak nemáte o čem psát...stane se z vás nástěnkář (jako ze všech podobných novin v regionech). Lidi to přestanou kupovat, protože stejnou nástěnku dostávaj do schránek zadarmo a skončíte.

Ostatně - zamyslete se a napište sem kauzy, které by se daly pro podobné noviny využít. Aby byly zajímavé pro širokou veřejnost a byly dostatečně "výbušné", že by někoho mohly stát místo. Jen heslovitě. bez komentáře. Případně to hoďte do jiného topicu, protože sněhurka se saxanou už zase úřadujou :)
dotik

Příspěvekod dotik » 26 říj 2011 23:33

Rajnoha - ještě doplnění - píšete, že "neměl nikdy zájem cokoliv s voliči řešit". Tohle rozhodně není pravda - politici se snažili komunikovat a styl diskuse je odradil a postupně začali fórum bojkotovat (mluvím o době před mnoha lety) - jak oficiální, tak pak i toto. Nebo někteří z nich přešli do ilegality a používají anonymní přístupy k tomu, aby se dnes chovali úplně stejně, jako ti, kteří je z fóra vyhnali...
ostatně, pokud dokážete uvažovat trochu logicky - proč by dělali na oficiálních stránkách fórum, které by nechtěli nějak využívat? Chyba není v Petrovi, Elixovi, Pátkové, Ronykovi, Miladě, Milanovi, Babče, ale v lidech jako je Sněhurka, Saxana, Taura, Vozi a pár dalších.

Ostatně máte to stejné jako s těma psíma hovnama...slušný člověk, který po sobě uklidí doplácí na idiota, který neuklízí a město pak dělá vyhlášky, kterými omezuje slušené lidi aby vytlačilo ty neslušné...někdo vám to tady zasral, neuklidil po sobě a doplatili jste na to vy - slušní (byť kritizující) diskutéři - město vás omezilo na ofic. foru, aby vytlačilo neslušné. Zde město nemá žádnou moc, tak sem aspoň nedodává informace.

Tyhle lidi jste si sem pustili, tak se nedivte, že vám politici řeknou, že není problém si zavolat a rádi si s vámi sednou v kanceláři.
dotik

Příspěvekod Saxana69 » 26 říj 2011 23:52

Pane Dostále ráda bych vám ve světle vašich posledních duševních erupcí sdělila že vaše snaha dehonestovat všechny kteří vám neskáčou na vaše komoušské kecy je tak smešná a smutná zároveň že nemám chuť se s takovým sebestředným komunistickým rádobypodnikatelem který neumí platit vlastní dluhy,nikterak kontaktovat.Tímto s vámi končím.
Saxana69

Příspěvekod taura » 27 říj 2011 07:16

dotik píše:Rajnoha - ještě doplnění - píšete, že "neměl nikdy zájem cokoliv s voliči řešit". Tohle rozhodně není pravda - politici se snažili komunikovat a styl diskuse je odradil a postupně začali fórum bojkotovat (mluvím o době před mnoha lety) - jak oficiální, tak pak i toto. Nebo někteří z nich přešli do ilegality a používají anonymní přístupy k tomu, aby se dnes chovali úplně stejně, jako ti, kteří je z fóra vyhnali...
ostatně, pokud dokážete uvažovat trochu logicky - proč by dělali na oficiálních stránkách fórum, které by nechtěli nějak využívat? Chyba není v Petrovi, Elixovi, Pátkové, Ronykovi, Miladě, Milanovi, Babče, ale v lidech jako je Sněhurka, Saxana, Taura, Vozi a pár dalších.

Ostatně máte to stejné jako s těma psíma hovnama...slušný člověk, který po sobě uklidí doplácí na idiota, který neuklízí a město pak dělá vyhlášky, kterými omezuje slušené lidi aby vytlačilo ty neslušné...někdo vám to tady zasral, neuklidil po sobě a doplatili jste na to vy - slušní (byť kritizující) diskutéři - město vás omezilo na ofic. foru, aby vytlačilo neslušné. Zde město nemá žádnou moc, tak sem aspoň nedodává informace.

Tyhle lidi jste si sem pustili, tak se nedivte, že vám politici řeknou, že není problém si zavolat a rádi si s vámi sednou v kanceláři.

CITUJI -
Chyba není v Petrovi, Elixovi, Pátkové, Ronykovi, Miladě, Milanovi, Babče, ale v lidech jako je Sněhurka, Saxana, Taura, Vozi a pár dalších. DOTAZ - proč je chyba ve mně ?
taura

Příspěvekod taura » 27 říj 2011 07:26

P.Dotík -Je zajímavé, že někdo na - městě - uspěje, je dojímavé, že - obyčejní lidi - ne ..., co člověk, to jiný názor, patrně to fórum je jen pro - vybrané - ?, že vy zrovna umíte každého dobře ohodnotit ...
taura

Příspěvekod taura » 27 říj 2011 07:36

A co k tomu potřebujete vědět? Všechny odpovědi tam máte...možná by někdo chtěl, aby to fungovalo jak za komunistů, ale to už naštěstí není a žijeme v právním státě. Který se sice stále ještě učí, jak to má fungovat a asi se to ještě pár let učit bude, ale naštěstí už to nefunguje tak, že si někdo usmyslel, že chce někoho vyhodit z bytu, zavolal předsedovi ONV (nebo jak se to jmenovalo) a ten to zařídil...dneska to trvá trochu déle, musí proběhnout soudy, určit, kdo má pravdu atd.

a bez ohledu na tyto vaše články jsem si hodněkrát vyzkoušel, že pravdu mohou mít všichni nebo taky nikdo...ale to jen tak mimo... od Dotíka ?
V právnim státě to tak funguje, co je vaše to vám zabere jiný, a lm to funguje 2 krát víc ... :oops:
taura

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní