Petře tykání nebo vykání nemá nic společného s úrovní fóra. Toto förum zničili lidé typu Saxana, Sněhurka a další, kteří pomlouvají, jen aby poškodili. Běžná kritika, která zde zaznívá (parkování, jednosměrky, slevy na nájmech apod.) je naprosto korektní a mnohdy oprávněná. Bohužel se sem dostaly praktiky jednotlivců, kteří neváhají a kritizují z mnoha různých IP adres a předplacených sim karet tak, aby byli pokud možno nedohledatelní. Což třeba u mě není až takový problém, protože jakkoliv to může zdát povýšeně, já mám tu moc s těmito lidmi bojovat. Proto ani nežádám moderátora a provozovatele fóra, aby nějakým způsobem zakročil. Je to boj a ten mně osobně nevadí. Naopak mě celkem baví

. Navíc zdejší fórum čte dejme tomu 700 lidí. Co to je proti 33.000 novin, které jdou do domácností? 110.000 rodin s kabelovkou v Ústeckém kraji? Nebo 1.900.000 lidí, které pokrývá TV Prima, kde máme pořad?
Sami zde často kritizujete, že nepíšu kritiku. Takže celkem jednoduše dokážete sami rozpoznat, kdo má zájem mě jakkoliv očerňovat. Za to, že dávám prostor učitelkám ke zveřejní článků z jejich škol, to asi nebude

. Ostatně můj poslední kritičtější článek o tom, jak si socani ve Štětí platí 60.000Kč měsíčně za vysílání ve třetinovém rozsahu, které děláme my a je vysíláno v 1/25 počtu zásuvek, co nabízíme my, vzbudil také řadu zajímavých reakcí

Včetně obligátního podávání trestních oznámení za věci, které si sami odsouhlasili v radě

. (noviny ke stažení jsou zde:
http://www.litomericko24.cz/mvr/ )
Ale jak říkám, zábava musí být, zdejší fórum si zaslouží fungovat a mít návštěvnost. I za cenu toho, že si lidi přečtou, co zase o tom Dostalovi někdo napsal.
Ostatně v internetové komunitě se pohybuji cca 13 let od doby, kdy jsme si pořídili první soukromou 14.4k pevnou linku a byli jsme po obchodnícich s akciema jediní, kdo to asi měl. První online hru (možná si ještě někdo pamatuje Ultima Online) jsme objednali z USA a celníci skoro nevěděli, co s tím maj dělat. Takže 13 let bez přestávky na internetu v podobné frekvenci, jako jsem zde na fóru, mě celkem naučilo neřešit některé věci a bavit se tím, co kdo píše

Když to jde, tak do toho vložit svůj názor na věc, bez očekávání, že ho někdo přijme nebo se nechá přesvědčit.
PS: a stále si chci splnit sen a udělat pařanské doupě

Nejdete někdo do toho se mnou? Propagace zajištěna, nějaké peníze z těch všech tunelů taky ještě jsou (aby měla Saxana o čem psát), mladého nadějného pařana tam mám taky připravenýho...teď už jenom hledám místo se super nájmem (nepoužívané sklepení nejlépe), kde by se to dalo udělat...
Jo a ještě můžete zkusit toto:
http://www.niborea.cz/index.php?refid=0033569947 Taky good, časově nenáročné a celkem dobře se tam odreagujete