Novy vedoucí správního odboru atd. atd.

bazar, inzeráty, témata úplně mimo, cokoliv vás napadne...

Re: Tuny psích exkrementů

Příspěvekod ronyk » 24 říj 2011 14:57

Jenom podotknu, že mi ušlo Vaše jméno při osobní kritice pana Dostála, jsem sice taky anonym, ale nikoho osobně nenapadám!
ronyk

Příspěvekod dejavu » 24 říj 2011 15:52

Ronyku, to je přeci Sněhurka. ;)

pro Sněhurku: bylo by super, kdybyste si přečetla všechna vlákna a to pěkně od začátku, někdo měl rejpavou, Dotik jen bránil pana Horvátha ( Sváťa a jeho dividlo) a svojí ženu, nic víc, nic míň...mám pocit, že zrovna Dotik nepatří mezi chlubivce ( příjde mi, že se někdo dozvěděl o kavárně, jen nemá tolik odvahy, aby se na férovku zeptal, co Dotikovci zamýšlejí, tak to zkusil takhle).....tak to alespoň chápu já
dejavu

Příspěvekod dejavu » 24 říj 2011 16:09

od dotik » 21 říj 2011 08:34
Dotik normálně odpovídá...

.... následným příspěvkem se to rozjelo:
od Kaktus » 21 říj 2011 09:29
Takhle hezky Dotík ještě radnici nepodpořil, že by v tom byla spojitost s nebytovým prostorem Vodárny přidělený Petře Dostálové nevím, ale vím jakým způsobem byl předělený Sváťovu Dividlu opravdu psí .....
Kaktus

viz. můj příspěvek před chvilkou (čtvrt hoďkou)
dejavu

Příspěvekod dotik » 24 říj 2011 16:44

Sněhurka:
Pochybuju o tom, že zde na fóru kdokoliv řekne, že se řídím heslem "Kam vítr, tam plášť". Mám tu nálepku sociálního demokrata a ačkoliv jím nejsem, tak mě to vůbec neuráží. Leda kdyby mě někdo spojoval s póvlem typu krajská radní Jana Ryšánková, jejího manžela nebo místostarosty Štětí Miroslava Andrta, který chtěl Štětí ožebračit. To jsou opravdové ostudy ČSSD. Ostatně tato banda do Litoměřic nainstalovala Bulasovou, takže všichni už vědí, to co je za materiál...reportéři ČT už také informovali o miliónových tunelech jejich kamaráda náměstka Koudy...

Stejně tak si myslím, že mě asi bude dost málo lidí podezírat z toho, že potřebuji toto fórum zneužívat k propagací vlastní kavárny :) a když, tak bych to udělal otevřeně v sekci k tomu určené...

Co se týče propagace fairtrade v Litoměřicích - opět není žádným tajemstvím, že s provozovatelem restaurace Legenda velmi úzce spolupracujeme (což je vidět i na pomoci při propagaci a sponzorování běhů na Mostku apod.) a fairtrade jsem k němu přinesl...myšlenka ho nadchla a pokračoval v jejím rozvoji. Dále si troufám říct, že kdyby Litoměřicko24.cz a Český rozhlas Sever (na mou žádost Mirek Zimmer s propagací rád pomohl) nepomohlo s propagací, nebylo by splněno páte kritérum nutné k získání certifikátu fairového města. Ostatně na semináři o fairtrade, kde jsme zastupovali město, bylo hezké slyšet, že jsme ti z toho Litoměřicka24.cz ;)

co se týče demagogického výčtu sortimentu, který budeme nabízet - nechám na případných zákaznících, aby posoudili ;) určitě dáme vědět, až bude otevřeno...

A co se týče toho pomáhání...klidně sem něco napiš...myslím, že všichni budeme jenom rádi. A třeba v některých aktivitách budeme moct i spolupracovat, či je jinak podpořit...Ono totiž není nic špatného na tom napsat, že jsi někde v něčem někomu pomohl.
dotik

Příspěvekod Saxana69 » 24 říj 2011 21:30

Pani Sněhurko,vítejte do klubu těch z nás kteří odmítají věřit žvástům pana Dostála - taky vás brzy označí za lidi kteří mu vyhrožují atd.Já se provinila jen tím že jsem si přečetla zde ve foru uveřejněné dokumenty soudu a porovnala si je s řečmi pana Dostála.A už jsem černá ovce.Sama posudte zda ctu správně nebo ne http://www.litomerickeforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=385.
Jak stárnu tak začínám chápat, že jediny rozdíl mezi pravicí a levicí je v tom,že pravice krade potichu a levice to ještě provází řečmi o obecném blahu a všeobecné prospěšnosti.
Saxana69

Příspěvekod Lukino » 24 říj 2011 21:49

Jak tohle souvisí s hovínkama?
Lukino

Příspěvekod Saxana69 » 24 říj 2011 21:53

Nabízí se odpověď,že kolem bohulibosti pana Dostála něco páchne jako hovínko.Ale popravdě sama netuším jak se podivné podnikání pana Dostála objevilo právě v tomto tematu.Já jen reagovala na ty do nebevolající lži.
Saxana69

Příspěvekod dotik » 24 říj 2011 22:45

Saxana69 píše:Já jen reagovala na ty do nebevolající lži.

Můžeš nějak vykouzlit, jak jsi na tohle tvrzení přišla? Myslím, že i ostatní si rádi přečtou, jak jsi mě usvědčila ze lži. Dost lidí na to možná i čeká...i když předpokládám, že takovým tvrzením nevěří ani nejskalnějších za skalních mých odpůrců z řad pravidelných a dlouhodobých diskutérů zde...
dotik

Příspěvekod taura » 25 říj 2011 08:02

Litoměřice jdou příkladem
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: / 0
NEJHORŠÍNEJLEPŠÍ
Podrobnosti Zveřejněno 24. 10. 2011 16:00 Napsal Eva Břeňová

LITOMĚŘICE - Litoměřice hostily minulý čtvrtek konferenci „Pakt starostů a primátorů – příležitost pro česká města“. Jako místo konání byly společně s Jeseníkem vybrány pořadateli, tedy společnostmi PORSENNA a SEVEn společně s kanceláří Paktu starostů a primátorů.

"Zdravé město Litoměřice se dlouhodobě věnuje obnovitelným zdrojům, úsporám energie a energetické soběstačnosti. Z toho důvodu se rozhodlo podpořit danou konferenci, a umožnit tak okolním městům a obcím dozvědět se více o Paktu starostů a primátorů. Tedy o evropské iniciativě, usilující o zapojení municipalit s dobrovolným závazkem ke zvýšení energetické účinnosti, využití obnovitelných zdrojů energie a snižování emisí oxidu uhličitého na jejich území,“ vysvětlil energetický manažer Městského úřadu v Litoměřicích Jaroslav Klusák.

Konference se kromě zástupců ministerstva životního prostředí zúčastnili i někteří starostové okolních obcí a další hosté. Úvodní slovo v salonku domu kultury pronesl starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč. Kromě jiného v něm zmínil osm let trvající snahu Litoměřic o realizaci geotermálního projektu. „Náročnou legislativní část bychom měli ukončit do konce tohoto roku,“ uvedl starosta.
JE JEDNO O CO JDE - osvětlení, - hovínka -, debatovat se má slušně a na úrovni, bez nadávek, uražení, a to vykání by se patřilo, je to jiné pokuď se osobně známe ...
CITUJI Z ČLÁNKU - pronesl starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč. Kromě jiného v něm zmínil osm let trvající snahu ... -
8 LET ? ? ?, nás neřesí uz víc jak 10 let, život jde dál, jak to radnici nezajíma,
zdravé město a članky p. Breňovej mně dokážou naladit dobře po cely den ... :o
taura

Příspěvekod dotik » 25 říj 2011 09:33

taura píše:a to vykání by se patřilo, je to jiné pokuď se osobně známe ...

Třeba se známe :) Až nebudou diskutéři anonymní, bude se jim dostávat stejného chování, jako těm, kdo splnili základní slušnost a před diskusí se představili. Což je tu pouze pár lidí. Pokud se sami neumí představit, nemohou od ostatních očekávat, že se k nim budou chovat jinak, než jak se sami chovají ;)
dotik

Příspěvekod taura » 25 říj 2011 10:59

JA nemyslela na Vás, ale některé připomínky jsou trapné, napíše se problém, tak každý může napsat svůj názor, a nemusí se shodovat s mým, s Váma, atd, ale útočit vzájemně na sebe ..., když se Vás netýka daný problém, máte na něj jiný názor, třeba spolužití s nesvéprávní paní, lidi co ji mají za souseda, jsou na dně, myslím si, že všichni co tady něco napíšou mají nějakou zkušenost ze života, dobrou, špatnou, město LTM nemá dobré vedení, neřeší problémy a když tak jen tak, aby mohlo napsat dobrý zápis, co se týče občanů, málo, skoro nic. A i ty - psí hovínka -jsou dobré a důležité téma, pejskové za svýho pánička nemůžou,a hezký den :)
taura

Příspěvekod taura » 25 říj 2011 11:01

dotik píše:
taura píše:a to vykání by se patřilo, je to jiné pokuď se osobně známe ...

Třeba se známe :) Až nebudou diskutéři anonymní, bude se jim dostávat stejného chování, jako těm, kdo splnili základní slušnost a před diskusí se představili. Což je tu pouze pár lidí. Pokud se sami neumí představit, nemohou od ostatních očekávat, že se k nim budou chovat jinak, než jak se sami chovají ;)

A nevím zda se známe, ale asi ja bych Vás chtěla znát, ne ve zlým, jana.
taura

Příspěvekod dejavu » 25 říj 2011 14:54

dejavu

Příspěvekod taura » 25 říj 2011 15:31

Dobré stránky, :P
10. Když přijde na čokoládu, odpor je marný.
taura

Příspěvekod Saxana69 » 25 říj 2011 22:50

dotik píše:
Saxana69 píše:Já jen reagovala na ty do nebevolající lži.

Můžeš nějak vykouzlit, jak jsi na tohle tvrzení přišla? Myslím, že i ostatní si rádi přečtou, jak jsi mě usvědčila ze lži. Dost lidí na to možná i čeká...i když předpokládám, že takovým tvrzením nevěří ani nejskalnějších za skalních mých odpůrců z řad pravidelných a dlouhodobých diskutérů zde...

Pane Dostále vyprošuji si to vaše tykání.O vašem lhaní jsem se přesvědčila na místním foru a to v diskuzi kdy se vás tu někdo ptal na nějaké vaše dluhy kvůli kterým máte údajně mít obstavený dům exekucí.
Na odkazu v teto diskuzi je o teto exekuci jasný důkaz http://www.litomerickeforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=385
To samo o sobě samozřejmě není lež a může se to stát komukoliv z nás třeba kvůli nezaplacené pokutě v metru jak bylo nedávno vidět v tv.Bohužel vy jste si vymyslel srdcervoucí příběh o tom že to jsou dluhy z podnikání vašeho otce ktery onemocněl a vy jako hodný syn mu jen pomáháte dluhy splácet.Bohužel pro vás někdo z vašich kamarádů zveřejnil v tomtéž foru dokument o tom, že ve firmě která dluhy nadělala jste vlastnil 75% a vas otec jen 25%.
Vzhledem k tomu že zveřejněné doklady jsou přímo ze stránek justice,je jasné že se nejedná o podvrhy a pak je jasné že jste lhář nemající ani schpnost se přiznat k tomu že jste za svým minulým podnikáním zanechal jen hromadu dluhů.
Pak se prosím nedivte když se já divím že máte tu drzost zakládat tu nějakou další firmu a ještě tu balamutit veřejnost řečmi o neziskovosti - férovosti a obecné prospěšnosti.Myslím že i Město by mělo zvážit váš projek a chtít po vás aby byly nejprve uhrazeny dluhy z vašeho předchozího podnikání.To si myslím by mělo platit pro Každého - ok klidně začni znova ale s čistým stolem a ne s hromadou dluhů.To pak nemá s právním státem nic společného ale je to výsměch věřitelům.Bohužel vaše dluhy asi Radnici nezajímají a tak se pak nedivte že to vypadá že je to taková odměna za vaše chováni jek tu někdo napsal Kam vítr tam plášť nebo možná trefněji Koho chleba jíš ....
Saxana69

Příspěvekod Saxana69 » 25 říj 2011 23:03

dotik píše:koukam dalsi novacek na foru...to co pise rajnoha je cista pravda a resilo se tu behem asi 6 let uz mnohokrat a pravidelni diskuteri tak take moje prispevky berou...takze nic noveho pod sluncem...a ani s tim nemam problem. Kdo chce chapat, chape, kdo nechce kritizuje. Coz je mi celkem fuk a stale budeme pokracovat s projekty podpory divadelnich benefici, behu na mostku, deti ze skol, nyni kulturnich akci v parku, drive shaneni penez od cssd i ods na naucnou stezku a dalsi dobre pociny ve meste...uplnou novinkou pak je shneni penez na skolu pro deti v Beninu atd atd ... Nyni take pripravujeme nejaka zviratka na mostku a opravu mustku na mostne hore, vytvoreni naucne stezky se zs Masarykovana mostce... Ale rad si vyslechnu kritiku, treba se da i delat vic

Ohledně toho vašeho nehorázného chvástání,kde popisujete co vše děláte se prosím nedivte že se ozývají lidé kterým se z takové samochvály dělá mdlo.Co kdybyste raději místo toho jak zuřivě sháníte peníze pro ODS a ČSSD a pro zvířátka a pro africké děti, raději sháněl peníze na úhradu svých dluhů.Nebylo by to podle vás férovější - takhle bych z té vaší Férové kávy mohla dostat osipky.Ale musí s uznat že se to čte krásně - naštěstí lidi nejsou hlupáci.
Saxana69

Příspěvekod dotik » 25 říj 2011 23:38

Škoda, že neumíš číst...peníze jsem sehnal od ne pro politické strany ;). A neboj, osipky nedostaneš, jelikož asi do FerKafe jen tak nepřijdeš ;). A co se týče dluhů (ne mých), tak taky už se to celkem zdárně hýbe. Možná se ti to zdá nepochopitelné, ale dá se to zvládat všechno najednou ;), ale to asi nedokážeš pochopit...stejně tak asi nedokážeš pochopit, že já žádné dluhy a exekuce nemám...ale na to potřebuješ mít alespoň základní školu...známe lidi, kteří o sobě říkají, že mají dvě vysoké školy a stále to nestačí...město běžně vyžaduje doložení bezdlužnosti, což není vůbec problém doložit. Stejně tak to není problém doložit komukoliv zde na fóru, kdo o to slušně požádá :idea:
dotik

Příspěvekod Petr » 26 říj 2011 07:12

Dotiku, vykání je slušnost i v anonymním fóru, pokud chceme, aby mělo nějakou úroveň! Nebo vám stačí napsat např. Petr Novák a pro vás přestanu být anonymní? Osobně vás taky neznám, ani nevím jestli jste Dostal nebo Dostál. Mě zajímají jen vaše názory tady na fóru, s kterými i často souhlasím. Ten žoviální způsob vyjadřování (asi novinářská praxe...) nemusí všem sedět. U nás je prostě zvykem si mezi dospělými, pokud se neznají (podobně jako tady), vykat! Asi jsem stará škola, ale ve vašem tykání nacházím částečně rys nadřazenosti a pohrdání... To jen tak mimo dané téma "o hovnech" ;)
Petr

Příspěvekod dejavu » 26 říj 2011 10:07

Saxano, pořád vytrháváte něco z kontextu, proč? My se tu chceme bavit normálně, chceme probrat problémy a ne se tu urážet. Myslím, že se s Dotikem znáte - tak si to vyříkejte jinde a netahejte to na forum. (jak hrdinské)
Příjde mi, že vždycky, když na něco příjde, nebo popíše na Ltm24 nějakou kauzu, tak vlítne Saxana a jí podobní na litoměřické forum a snaží se ho pošpinit. Tak si vysvětluju to tykání já. Buď si to s ním vyříkejte, nebo se s tím (s ním) smiřte.
dejavu

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní