Saxana69 píše:Já jen reagovala na ty do nebevolající lži.
taura píše:a to vykání by se patřilo, je to jiné pokuď se osobně známe ...
dotik píše:taura píše:a to vykání by se patřilo, je to jiné pokuď se osobně známe ...
Třeba se známeAž nebudou diskutéři anonymní, bude se jim dostávat stejného chování, jako těm, kdo splnili základní slušnost a před diskusí se představili. Což je tu pouze pár lidí. Pokud se sami neumí představit, nemohou od ostatních očekávat, že se k nim budou chovat jinak, než jak se sami chovají
dotik píše:Saxana69 píše:Já jen reagovala na ty do nebevolající lži.
Můžeš nějak vykouzlit, jak jsi na tohle tvrzení přišla? Myslím, že i ostatní si rádi přečtou, jak jsi mě usvědčila ze lži. Dost lidí na to možná i čeká...i když předpokládám, že takovým tvrzením nevěří ani nejskalnějších za skalních mých odpůrců z řad pravidelných a dlouhodobých diskutérů zde...
dotik píše:koukam dalsi novacek na foru...to co pise rajnoha je cista pravda a resilo se tu behem asi 6 let uz mnohokrat a pravidelni diskuteri tak take moje prispevky berou...takze nic noveho pod sluncem...a ani s tim nemam problem. Kdo chce chapat, chape, kdo nechce kritizuje. Coz je mi celkem fuk a stale budeme pokracovat s projekty podpory divadelnich benefici, behu na mostku, deti ze skol, nyni kulturnich akci v parku, drive shaneni penez od cssd i ods na naucnou stezku a dalsi dobre pociny ve meste...uplnou novinkou pak je shneni penez na skolu pro deti v Beninu atd atd ... Nyni take pripravujeme nejaka zviratka na mostku a opravu mustku na mostne hore, vytvoreni naucne stezky se zs Masarykovana mostce... Ale rad si vyslechnu kritiku, treba se da i delat vic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků