Milan píše:Pane Matuško, Vy jste přesně ten typ člověka, který by radnici velice slušel. Doufám, že se do zastupitelstva dostanete a svojí prací prospějete našemu městu. Je jen škoda, že i komunální volby jsou politické, strana, za kterou kandidujete nepatří k mým oblíbeným.
To jak jste popsal Vaše angažmá ve VV jasně vypovídá o charakteru a postupech této strany. Jejich tzv. otevřenost a hlasování "véčkařů" je pouze divadlem. Já si o této straně již obrázek udělal a Vám mohu pouze blahopřát, že jste je opustil.
Přeji Vám hodně úspěchů.
Targi píše:Tak teď už rozumím tomu, proč měl pan Matuška už někdy v květnu banner s fotkou u Agipu a reklamy na litomericku24.cz. Mně spíš ten přechod od VV ke KDU přijde jako snaha dostat se za každou cenu do zastupitelstva... A ty reklamy jako start kampaně...
Targi píše:Dobré ráno... Po zjištění, že p. Tvrdík je jedničkou na kandidátce VV, myslím (doufám), že KDU má větší šance
Achab píše:Citace z litomerickeho deniku : Paradoxem, na který logicky upozorňují ostatní koaliční partneři, však je, že několikrát odsouhlasený územní plán opakovaně podpořili také Vlastimil Chovaneček i Jaroslav Tvrdík, kteří proti němu nyní bojují. „Ano, je to tak. Byla to chyba, neprostudovali jsme si dostatečně materiály pro jednání rady a zastupitelstva,“ přiznává Vlastimil Chovaneček. To si snad delaj z lidi prdel. Tak oni berou za neco penize a ani nevedi o cem hlasujou. Panove od zivnostniku a VV - bezte do hajzlu, to je snad opravdu vysmech !
m.gut píše:pár příspěvků výše nám dotik píše jak rád by pana Matušku viděl na radnici, má na ten svůj názor určitě právo. Ale nezlobte se na mě, člověka který za pár měsíců vystřídá kandidátky několika stran jen aby na radnici mohl prosazovat svůj "byznys", tak to snad radši neee
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků