Sice trochu OT, ale všechno souvisí se vším

světlům nerozumím

, takže tuto diskusi výjimečně vynechávám

zaujaly mě spíš neustálé narážky na anonymní diskusi
Město se snaží každý rok nahnat lidi do centrálky a kulturáku, aby získalo STEJNÉ odpovědi na témata, která se probírají zde...ani v kulturáku se neukazují občanky, lidé se nemusí nikde podepsat...takže i tato setkání jsou to jisté míry anonymní...
A že se bude někdo podílet na pohybu laviček? Jen dobře, že jsou tito lidé i v Litoměřicích...

Město potřebuje víc takových nadšenců...mnohem...mnohem víc. Ostatně nějaké to působení na lidi je může změnit nebo strhnout další. V pátek jsem byl opět na rybníku vyměnit pytle na odpad a po delší době (naposledy asi, když jsme vybetonovali ohniště

) jsem měl radost. Do 2/3 zaplněný pytel byl položený vedle koše, náhradní, který jsem tam nechal byl přidělaný do stojanu. Okolí ohniště relativně čisté, žádná skládka...parára...takže dík moc tomu, kdo pytel vyměnil...je příjemné vědět, že nejsme na všechno sami...

PS: nedej bože, případě ministře Pospíšile či Johne, aby nějaký jednotlivec mohl roztáčet mlýnská kola, která budou ničit a drtit svobodu projevu