Milan píše:Stanislav Hylán píše: Co se týče debat o programu zastupitelstva se skupinkou jedné strany, to ne. Děkuji. Mnohem víc mi dala debata o bezpečnosti ve městě nedávno pořádané Severem. Tam se sešlo celé spektrum obyvatel města. A světe div se, některé výstupy z té diskuse jsou již úspěšně v praxi.
Mám za to, že pozvánka na debatu o programu zastupitelstva vždy zněla jak pro občany tak pro zastupitele z ostatních stran. Zastupitelé za ČSSD byli jediní, kteří s tímto nápadem přišli, vždyť je přece dobré mít co nejvíce informací. Debaty poté začali organizovat i zelení (mají to nyní tuším 21.6.). Je zde otázka - proč město nezveřejní všechny podklady před jednáním zastupitelstva samo? Má internetové stránky, myslím, že by nebyl problém. Snad se také jednou dočkáme. Určitě nepopírám, že debaty v Severu jsou přínosem.
Ještě trochu k otázce "podivné schůze" - našel jsem zajímavý odkaz http://www.skromach.cz/item/reakce-na-informace-medii-ohledne-naboru-novych-clenu-v-litomericich-4647.
Achab píše:Rad bych se zeptal nekoho z CSSD, nejspis p. Hoska, protoze je zaregistrovan. Docela me zaujal pocet clenu MO CSSD Ltm - 264. Otazky tedy nasledujici
1) Jak casto a kde konate schuze, pokud prijdou vsichni clenove, musi to byt celkem problem
2) Kolik clenu na schuze chodi
3) Kolik clenu MO se zucastnuje setkani zastupitelu s verejnosti, pripadne, kolik clenu se zucastni projednavani pred zastupitelstvem interne. Predpokladam, ze pokud informujete verejnost, probirate to i s cleny
4) Kde informujete verejnost o konani schuzi a zda jsou verejne
5) Je nekde moznost (web) precist zapisy ze schuzi - vcetne dochazky
dotik píše:V Podsedicích jsme dostávali jen párky a chlebato je bordel...radši jsem měl chodit do Luny...
V Olešku je to dobrý, tam je aspoň kuřecí řízek a kafíčko...v Roudnici zase lidi vyhazujou bez jídla (naštěstí to pořádaj v hospodě, tak si člověk může objednat sám)...ani nevím, jestli ve Štětí daj aspoň chlebíček...bůh ví...V Lovosicích byl tuším řízek s bramborem...a nejlepší to je na krajských konferencích, tam jsou i koláčky co hrdlo ráčí...a řízek s bramborovým salátem..jídlo je hlavní výhoda, proč být v politice...člověk dostane vždy najíst a napít...
jsem rozhodně pro zrušení místní organizace ČSSD v Litoměřicích...mělo by to proběhnout co nejdříve...veřejnost(sice asi spíše pravicová, ale naslouchat se má každému) si to žádá...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků