od rajnoha » 19 kvě 2011 09:30
Tak jsme také zkusili. Botanicus o prodejně ví a jak jsem pochopil z telefonátu do Botanicu, tak to mají částečně jako franšízu. Provozovatelem je firma Rodinná firma. Kdo je majitelem snadno zjistíte z rejstříku, ano ti bystřejší uhádli, že to jsou Chovanečci, firma založena 12.4.2011. Zajímavé. Čtvrtina plochy je prodej výrobků Botanicus, zbytek v podstatě to co tam bylo. Prostředí mi teď přijde lepší než předtím. Jídlo stejné, dal jsem si chlebíčky a mátový čaj a kolega latté a koláč a sekanou. Slečna nám řekla, že to přinese ke stolu, výroba latté trvala asi deset minut. Sekaná čekala poslušně u slečny na talíři a samozřejmě vystydla, ani na dotaz nebyla k sekané hořčice, prostě nemají. Latté bylo jen ochutnáno a odloženo. Mátový čaj byla snad jen horká voda s lístky čerstvé máty. Paní vedle nás stejný čaj ochutnala mávla rukou a odnesla. Šunkové chlebíčky za 15 korun. Příště si zase koupím chlebíčky v sámošce u Lachmana, stojí polovic a chutnají dvakrát lépe. Vyzkoušeno, odškrtnuto, stačilo.