Ovšem dnes mě velmi zklamali. Mám rád Caesar salát a dnes ho měli na jídelníčku s dovětkem, že je s kuřecím masem. Kuřecí tam nepatří, ale bylo to napsáno, takže žádný problém. Bohužel už dále nebylo napsáno, že místo římského salátu tam dali salát ledový, který místo natrhání byl humpolácky nakrájen. Ozdobený paprikou. Brrr. Dále krutonky nebyly osmažené na česneku. Místo strouhaného parmazánu byla nějaká napodobenina. Chápu, že do dresingu nemohou dát syrové vajíčko, ale profesionální kuchař ví jak to v kuchyni obejít - majonézou. Tento to nahradil rovnou - pravděpodobně kupovaným - česnekovým dresinkem. Takže v něm chyběly ančovičky, sýr, hořčice i citrón. Recept na salát se tedy neshodoval ani v jediné ingredienci. Toto není recept o kterém se dá říct, že já to dělám takhle a basta. Navíc je to škola, která učí budoucí kuchaře. Jak se pak takový kuchař má připravit správně na své povolání, když podvádět ho učí už ve škole? Nebo je to diletantismus? Pak se vyhazují peníze, protože se obávám, že stejný přístup je praktikován i u jiných jídel - ojebat zákazníka jak to jen jde.
Nakonec musím spravedlivě říci, že salát nebyl špatný, ale nebyl to prostě Caesar salát, který jsem si koupil. Obávám se, že tam budu i chodit i nadále, protože lepší alternativa u nás bohužel není