Stránka 1 z 1

Hradní vinárna

PříspěvekNapsal: 24 říj 2012 14:43
od sandokan
Přijela mi vzácná návštěva a chtěl jsem jí pozvat na večeři. Vybral jsem Hradní vinárnu,která se prezentuje kvalitními jídly z čerstvých surovin. Zrovna měli nabídku z čerstvých ryb,oba jsme neodolali. Servírka pěkně vysvětlila a doporučila k příloze výborný ve slupce opečený brambor.
Pražma velice dobrá,čerstvá. A k ní místo opěvované přílohy? Vařený brambor "opečený ve fritéze a pro jistotu uvařený den předem, byl totiž nakyslý!!! Jelikož jsme se při jídle servírky nedočkali,brambor jsme oba nechali a oznámili to číšníkovi,až přišel. Omluvil se, pravda. A na závěr nám tu skvělou přílohu bez skrupulí naúčtoval :D :shock: :o A nazdáááár!
Tak nevím,jestli stojí za to ušetřit pár korun na bramborách k rybě za 220 Kč ?? Kvalita je zřejmě pro prezidenta,úřad,delegace. Kdo sní, co zbylo!???
Od kuchaře to nebyl omyl,moc dobře věděl,co dělá... Pokud by to majitele zajímalo -13.10 .... Já vím, 13. se nemá nikam chodit,dobře mi tak.....Taky už tam příště nejdu,ani nedoporučím. Ani se nedivím,že jsme tam seděli sami,zřejmě to tam je již standard.

Re: Hradní vinárna

PříspěvekNapsal: 25 říj 2012 12:30
od elixdragon
Nechci se zastávat kuchaře, měl by dodržovat nějaké ty technologické postupy s vědomím, že si zahrává se zdravím lidí. (V tomto případě snad ne), avšak když někdo řekne kuchaři, že se to nesmí vyhazovat a jede se za hranice lhůt minimální trvanlivosti, tak je jen na kuchaři jestli zůstane v práci, nebo půjde na pracák a bude hledat novou. V hospodách se to děje běžně. K obědovému menu vařený brambor, který se v pondělí neprodal, tak se z něho večer a přístí večer udělá pěkná dobrá američka :D neboli vařený brambor smažený ve slupce. Hygiena neshledá nic závažného, byla by sama proti sobě, kde by jinak zdarma přišla k hovězímu zadnímu, vepřové panence apod. To je postkomunistický syndrom, který tu bude smrdět dalších 20 let.

Je to sázka do loterie, jít v dnešní době do restaurace na opravdu dobré a kvalitní jídlo. Příště to zkuste na vikárce, tam vaří majitel a obsluhuje majitelka - jen zkušený majitel si neodláká zákazníky nestandardním chováním na place a nahnilou zeleninou na talíři.

Re: Hradní vinárna

PříspěvekNapsal: 25 říj 2012 21:09
od I.T.
Asi je to opravdu o štěstí, protože zrovná já bych na Vikárku nešel ani zadarmo, stejně tak jako na Baštu.
Není to vždy jen o kvalitě jídla, která byla třeba i dobrá, ale chování personálu bylo opravdu děsné.
Podle vlastních zkušeností je v tomto ohledu úplně na jiné úrovni třeba Radniční sklípek a znovuotevřená Katovna ( jídlo i chování personálu perfektní).

Re: Hradní vinárna

PříspěvekNapsal: 25 říj 2012 22:22
od Llukas007
Chování personálu na Vikárce děsné? Mluvíme opravdu o stejné Vikárce v Litoměřicích? Tomu ze svých zkušeností zkrátka nevěřím!

Re: Hradní vinárna

PříspěvekNapsal: 30 říj 2012 22:23
od Veselý
Dnes jsem byl na večeři v Hradní vinárně. Musím konstatovat, že jídlo i obsluha na 1. Bylo zde sice velmi málo lidí a působilo to na mě opuštěným dojmem, možná že mi bylo až smutno. Ale snaha a odborná znalost personálu byla velmi dobrá.
Vřele doporučuji i přes některé negativní zkušenosti jiných dopisovatelů.

Re: Hradní vinárna

PříspěvekNapsal: 30 říj 2012 22:59
od elixdragon
Na hrad nee - podporovat černou díru na peníze? Stačilo snad tolik, kolik do toho nacpalo město. Kdyby raději opravilo místa, které hojně využívají občané. Opravit něco, kam skoro nepáchne ani noha :roll: dobrý no.