Veselý píše:Milá babčo. Nepochopil jsem, čím jsem si měl naběhnout. Tyto údaje jsou veřejně přístupné a nelze se tedy tvářit, že neexistují. Nechápu, kde se vzaly úvahy o tom, že Červín je majitelem nebo spolumajitelem této nemovitosti. A pokud má někdo jiné informace než jsem předložil já, ať je zveřejní. Předpokládám, že MAAD group vlastní v Ltm více nemovitostí, proč je stále spojován p.Červín jen s touto jedinou? Nechápu.
A nemocnice do soukromých rukou? O tom jsem ani z úst zastupitelů, ani z úst vedení nemocnice nikdy neslyšel. Takže se necháme překvapit.
Nemocnice do soukromých rukou, to asi ne. I když.....

Nicméně, včera se mi v jedné litoměřické pivnici dostalo informace o tom, jak může Zahrada Čech
souviset s litoměřickou nemocnicí? Jsou to možná jenom řeči u piva, ale na každém šprochu...... Údajně se jedná o politický obchod. My (ČSSD) Vám odsouhlasíme
založení městského s.r.o. s firmou Expo CZ a nadelegování Červína s Krejzou jako jednatele společnosti, a Vy (ODS) nám přenecháte vládu nad nemocnicí. Tzn., že ředitelem se stane ekonom Kestřánek(ČSSD), který už funkci v podstatě vykonává za ředitele Vysoudila. Mimochodem velmi slušný člověk, kterého si všichni v nemocnici váží a litoměřickou nemocnici postavil na nohy. To mu ale zároveň asi srazilo vaz. Slušnost a pracovitost se do politiky nehodí už ani v Litoměřicích!
Výběrové řízení na ředitele bude už jenom formalita, protože Kestřánek je vlastně "logickým" nástupcem, coby druhá nejdůležitější osoba v nemocnici.
Kdysi se tady diskutovalo o začlenění naší nemocnice pod Krajskou zdravotní, kterou ovládájí politici za ČSSD. Takže je to možná první, ale velmi důležitý krok
pod křídla Krajské zdravotní. Vše pod taktovkou Kestřánka a místostarosty Szánta. Jak říkám, jsou to možná jenom řeči u piva, ale určitou logiku to mít může. No, on nám čas ukáže, co všechno je v Litoměřicích možné.