elixdragon píše:Dle příspěvků nových uživatelů bych to viděl na samotné herce v tom zábavném videjku vůbec bych je neřešil, oni se ukopou navzájem. Buď fet, nebo alkohol nic dobrého z nich nevzejde, je to banda budoucích příživníků a vyžírků tohoto národa
elixdragon píše:Jaký argumenty co po mě chcete? Svůj názor jsem napsal jste k smíchu a dovolte mi, abych Vás upozornil na to, že toto je fórum veřejně přístupné a tak sem může přispívat kdo chce a jak chce, samozřejmě v mezích pravidel fóra. Takže netuším, kde berete tu drzost mi nakazovat, abych zde v tomto topicu již nepsal své příspěvky Pokud se věnujete sportu na "vrcholové" úrovni, tak z jakého důvodu nezafinancujete kamarády a neomladíte si skatepark svépomocí? Ono to s tím vrcholovým sportem nebude asi až tak horký co
allday píše:elixdragon píše:Dle příspěvků nových uživatelů bych to viděl na samotné herce v tom zábavném videjku vůbec bych je neřešil, oni se ukopou navzájem. Buď fet, nebo alkohol nic dobrého z nich nevzejde, je to banda budoucích příživníků a vyžírků tohoto národa
Proč máte potřebu se vyjadřovat ke komunitě lidí, které soudíte podle jednoho videa? Odvážné tvrzení, že z nás ( řadím sem i sebe, ačkoli na videu nefiguruji) nic dobrého nevzejde, já si myslím, že všechno, co jsem ve svém v životě zkusil a dělal, jsem dělal úspěšně. Studuji na vysoké škole a věnuji se sportu na vrcholové úrovni. Vy se mi naopak zdáte jako zakomplexované netalentované individuum dnešní strnulé společnosti, které za každou cenu musí na všechno a všechny házet špínu.
elixdragon píše:Petře Vám ten Zeman nedá spát co?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků