od Llukas007 » 26 lis 2024 18:26
Prosím dovede mi někdo vysvětlit proč v Lidlu v Litoměřicích prodávají nedopečené rozpékané pečivo, viz. francouzské bagetky a bagety, rohlíky jsou zmuchlané a zmačkané, což je standart? Proč v regálech chybí třeba týden zboží, které v jiných Lidlech je denně na prodej? Proč Lidl Litoměřice třeba nevede obyčejný alobal a jiné Lidly v republice ano? Proč jsou v jiných Lidlech volné uličky a v Litoměřicích jsou neustále plné klecí s kartony? Proč platíme stejné ceny za zboží béčkové né-li céčkové jakosti oproti třeba Lovosicům? Lidl denně plný zákazníků, kteří ale nemají co nakupovat, nebo se musí spokojit s nekvalitním zkožím za stejné ceny? Proč nedopečená bageta stojí v Litoměřicích stejně jako podobná dozlatova vypečená v Lovosicích???? Proč???? proč to v Litoměřicích nejde jako jinde???