od Tomas.Marny » 17 říj 2010 06:35
Toto psal pan Novák na jiném fóru, obrázek si uděláte jistě sami...
Re: Prase pan Novák
od Petr Novák » 23 zář 2010, 10:59 IP: 83.69.32.206
Dobrý den,
ta písmena mohla být již dávno dole, ihned při jejich vyvěšení jsme s manželkou deklarovali, že je sundáme v den, kdy Václav Červín odejde z veřejného života a z pozice ředitele školy.
Možná se Vám to bude zdát divné, ale i já si o tom nápisu na mých oknech myslím , že je to hnus, který na náměstí nepatří.
Tedy spíše nepatřil by, kdyby si na naší radnici nenalezl Václav Červín, který zakrýváním šikany na 8.ZŠ dovedl situaci až tak daleko, že byly přepadeny moje děti. A jako dáreček zaměstnal toho grázla, který je přepadl , přímo ve škole u svých obětí.
A teď si položte otázku : Co je hroznější ? Ten nápis nebo to co udělal Červín ? Kdybychom žili ve vyspělé demokracii, tak by se tenhle pokrytec ostudou zahrabal pod zem, ale u nás ??
Nenapadlo Vás, že je divné, že Červín nepodal na mne a mojí manželku trestní oznámení ???
Místo toho si myslí, že mu i tohle projde jako spousta předchozích levárnen, které udělal na kdekoho. Jen namátkou co třeba pan Žák ?? Ale ten se nemohl efektivně bránit, co ??
V mém případě má Červín ovšem smůlu, že narazil na někoho, kdo má dost možností jak mu to, co udělal mým dětem vrátit i s úroky.
Jinak pakliže je váě zájem opravdový a vaše otázka je pomyšlena upřímně, mohu z našeho archivu poskytnout dost fotek z dřívější doby.