Milada píše:Tak opět další pokus. Tentokrát jsem s bývalými kolegyněmi zašla do Katovny, protože jsem byla zvědavá, jaká je po "znovuotevření".
Rodinná atmosféra a to doslova - konala se tam oslava narozenin "majitelky" - takže nás obsluhovali různí lidé, různě oblečení, takže jsme za chvíli ztratily pojem o tom, kdo je vlastně číšník a proč nás obsluhuje účastník oslavy. Nevěděly jsme, komu zaplatit útratu
.
Jídlo dobré, porce obrovské, nešlo to ani sníst...
winie píše:nicmene v krasnem prostredi
elixdragon píše:winie píše:nicmene v krasnem prostredi
na Vikárce jsem byl s manželkou a měl jsem štěstí, že jsem jedl večeři při západu slunce - nádhera, kterou malinko kazí ta lovosická jedovatá nestvůra.
winie píše:v timu maji uz noveho kucharezatim sem tam nejedl. ale pry se je patrne zlepseni
vochomurka píše:winie píše:v timu maji uz noveho kucharezatim sem tam nejedl. ale pry se je patrne zlepseni
Tak v dubno pricestujem a vyskúšam:)
Petr Panaš píše:Dnes jsem byl po dlouhé době v restauraci Radnice v Bohušovicích (na náměstí). Stejně jako minule jsem byl spokojen. Dobré ceny, dobré jídlo, dobré pivo, ochotná obsluha a velká jídelna pro nekuřáky. Potom procházka podél Ohře do Litoměřic, nemělo to chybu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník