A kostely v Sýrii? https://cs.wikipedia.org/wiki/K%C5%99es ... S%C3%BDrii
Llukas007 píše:Jaroslav Tvrdik píše:Llukas007 píše:ODS není jen moje oblíbená strana, ale je to jediná volitelná strana za dnešní situace. Nechci zahodit hlas pro odštěpky. Krejza není ideál ale proti Burešovi a jeho soukmenovcům rozený svatoušek! Nechci žít v zemi zákazů a omezení! Nechci být sledován! Nechci euro když jediná měna co posiluje je česká koruna! Chci být svobodný! nechci být do ničeho nucen. Chci platit spravedlivé daně stejné pro všechny. Chci aby převažovaly práva nad zákazy! A z toho vyplývá jediné.
Nevím kolik je vám let a už vůbec nemám v úmyslu vás ovlivňovat. Jen se zeptám:
Víte něco o podnikatelské minulosti Karla Krejzy a o fondech ČNIS v Litoměřicích?
Osobně pana Krejzu neznám. Nehodlám ho tedy tady nějak zvlášť obhajovat. Z doslechu toho vím dost. Popravdě podle těch řečí mi moc nesedí. Ale je to jediná možnost. V každé straně jsou lidi s prapodivnou minulostí. Někde je jich ale o dost víc.
UderNick píše:S ohledem na toto usnesení z 21. jednání Rady města Litoměřic konaného dne 12.10.2017:
"580/21/2017
Schválení výjimky z Příkazu starosty a tajemníka MěÚ č. 14/2016 „Zadávání veřejných zakázek“ na veřejnou zakázku malého rozsahu ev. č. VZ/036/2017 s názvem „Úklid centra města“ a uzavření smlouvy
RM schvaluje:
a) výjimku z Příkazu starosty a tajemníka MěÚ č. 14/2016 „Zadávání veřejných zakázek“ a povoluje veřejnou zakázku ev. č. VZ/036/2017 s názvem „Úklid centra města“ zadat přímým oslovením dodavatele Mgr. Barbora Hylánová, Plešivecká 1865/25, 412 01 Litoměřice, IČO 88325750.
b) uzavřít smlouvu o dílo s dodavatelem Mgr. Barbora Hylánová, Plešivecká 1865/25, 412 01 Litoměřice, IČO 88325750 (viz příloha orig. zápisu)."
by mě docela zajímalo, na co máme příspěvkovou organizaci Technické služby města Litoměřice, jejichž cituji z úvodní stránky http://www.tsmlt.cz:
"Předmětem činnosti navazujícím na hlavní účel zřízení příspěvkové organizace je zabezpečení čistoty města, správy a údržby města, údržby majetku a veškerá další činnost pro zřizovatele. Ve volné kapacitě nabízí své služby i ostatním zájemcům."
a proč byla zakázka „Úklid centra města“ RM zadána vyjímkou z Příkazu starosty a tajemníka MěÚ č. 14/2016 přímo Mgr. Barboře Hylánové, IČO 88325750?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník