Llukas007 píše:Zkuste agenta Bureše. Podle předvolebních letáků zařídí naprosto vše.
Llukas007 píše:Zeleň bych dal pod zelený! Naběhněte s panem Panašem a je to!
Llukas007 píše:ODS není jen moje oblíbená strana, ale je to jediná volitelná strana za dnešní situace. Nechci zahodit hlas pro odštěpky. Krejza není ideál ale proti Burešovi a jeho soukmenovcům rozený svatoušek! Nechci žít v zemi zákazů a omezení! Nechci být sledován! Nechci euro když jediná měna co posiluje je česká koruna! Chci být svobodný! nechci být do ničeho nucen. Chci platit spravedlivé daně stejné pro všechny. Chci aby převažovaly práva nad zákazy! A z toho vyplývá jediné.
vodomerka píše:Ano, z toho vyplývá jediné - jděte svobodně na koupálko v burkinách.
LTM 1994 píše:Mě jako rozumná varianta připadají svobodní . Zelené na celostátní úrovni moc nemusím ale paradoxně bych je uvítal na místní úrovni.
Jaroslav Tvrdik píše:Llukas007 píše:ODS není jen moje oblíbená strana, ale je to jediná volitelná strana za dnešní situace. Nechci zahodit hlas pro odštěpky. Krejza není ideál ale proti Burešovi a jeho soukmenovcům rozený svatoušek! Nechci žít v zemi zákazů a omezení! Nechci být sledován! Nechci euro když jediná měna co posiluje je česká koruna! Chci být svobodný! nechci být do ničeho nucen. Chci platit spravedlivé daně stejné pro všechny. Chci aby převažovaly práva nad zákazy! A z toho vyplývá jediné.
Nevím kolik je vám let a už vůbec nemám v úmyslu vás ovlivňovat. Jen se zeptám:
Víte něco o podnikatelské minulosti Karla Krejzy a o fondech ČNIS v Litoměřicích?
Llukas007 píše:vodomerka píše:Ano, z toho vyplývá jediné - jděte svobodně na koupálko v burkinách.
To bohužel nepůjdu. Jsme v České republice, tudíž musíme ctít zdejší zákony. Nikoliv zavádět právo šaria třeba. To není omezování. To je zdravý rozum. Zkuste zajet do Sýrie stavět křesťanské kostely jak s vámi vymetou. To není o omezování ve smyslu co jsem psal.
Pátková píše:Llukas007 píše:vodomerka píše:Ano, z toho vyplývá jediné - jděte svobodně na koupálko v burkinách.
To bohužel nepůjdu. Jsme v České republice, tudíž musíme ctít zdejší zákony. Nikoliv zavádět právo šaria třeba. To není omezování. To je zdravý rozum. Zkuste zajet do Sýrie stavět křesťanské kostely jak s vámi vymetou. To není o omezování ve smyslu co jsem psal.
A už jste tu nějaké burkiny viděl, že je zakazujeme? Ale o tom nic.
Spíše všeobecné vzdělání: žijí tam i křesťané a kostely tam jsou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník