Ráda bych se podělila o zkušenost s jednou úřednicí z místního Stavebního úřadu.Před pár dny jsem musela vyřizovat nějaké papíry na místním Stavebním úřadě a narazila jsem tam na paní,která sedí přímo proti schodům a jmenuje se Jaroslava Dudská.Alespoň tedy na dveřích to má napsáno.Takhle neochotnou a nafrněnou úřednici jsem ale nepotkala snad od roku 89. Evidentně jsem jí obtěžovala v nějaké důležité práci a tak mi na moje dotazy odpovídala jen NE NE NE. A nakonec mne víceméně vyhodila s tím,že to je snad vše.Asi bych to sem nepsala,protože podobné zkušenosti má občas každý.Dech mi ale vyrazil můj synovec,kterému jsem to vyprávěla a on se začal smát a řekl mi,že dotyčná dáma je takhle "milá" na každého.Jedinou vyjímku tvoří ti,kteří k ní přicházejí z projekty od pana Polereckého - tam se naopak úplně rozplývá.Je to tak prý proto,že spolu s tímto projektantem udržují jisté styky (synovec řekl slovo,které se neříká

) Tak mi to trochu přijde jako střet zájmů - nemyslíte ?Snad by si vedení radnice mohlo pohlídat aby někteří úředníci neprotěžovali zákazníky svých partnerů.Dokonce bych řekla,že by stálo za to zjistit,zda si tam pan projektant zmiňovanou paní na úřad neprotlačil ?