od Milan » 17 zář 2012 21:28
Milí členové i nečlenové fóra,
v sobotu 15.9. proběhly první závody na naší nové dráze v Terezíně. Vše nám přálo včetně počasí a tak se celý den náramně vydařil. Na naše závody se přihlásilo celkem 42 závodníků a my byly zvědaví, jak se jim bude dráha líbit, jaké budou odezvy, ... Vše klapalo skutečně na výtečnou. Terezínští občané vytvořili nádhernou diváckou kulisu, navštívili nás představitelé města, radní, zkrátka bylo vidět, že tento sport Terezín zaujal a všichni oceňovali odvedenou práci, kterou jsme prostor dříve neudržovaný proměnili na areál, kterým se můžeme chlubit a může se jím chlubit i Terezín. Navštívila nás i Regionální televize a několik reportérů z různých periodik, tak si budete moci sami přečíst či se podívat, jaká byla celková atmosféra.
Jedno mě však mrzí, pozval jsem i představitele Litoměřic, zřejmě mají plno práce s přípravou vinobraní a tak se nikdo z pozvaných neobjevil. Škoda, viděli by, o jaký areál přišli. Naopak, litoměřičtí občané v hojném počtu náš areál navštívili a rozhodně nelitovali.
Všem děkujeme za podporu a fandění, já osobně děkuji všem členům našeho klubu za nekonečné hodiny strávené při budování dráhy, jejich rodinám,které trpěly celé víkendy bez jejich přítmnosti, Městu Terezín za podporu, všem divákům, kteří nás přišli podpořit, všem sponzorům, kteří nám pomáhají budovat celý areál.
V příštím roce budeme pořádat více závodů, vše se včas dozvíte.