od gladiátor » 02 čer 2015 20:37
Dámy a pánové, členové TJ, já vím je to dlouhé, ale pravdivé a poučné. Ve skříňkách TJ Slavoj Litoměřice čtu a vy z Apoštolského listů také, že některé osoby vystupující pod VV TJ, jako by za členskou základnu se snaží všemožně eliminovat, ospravedlnit skutečnosti, které se odehrávají uvnitř TJ. Skovávajíce se za sportovce TJ a sportovní výsledky. Podíváme se na ta tvrzení z blízka. Tvrdí, že mi jsme příčina, že jsme si dovolili kritizovat. Práci VV, hospodaření TJ. Ovšem k tomuto tématu jsme se ještě nedopracovali, věřte dámo a pánové z VV TJ, že je o čem psát.
A vůbec, už bych se na vašem místě nechlubil tím, že policie, okresní, krajské zastupitelství šetřilo a dokonce vyvrátilo obvinění námi vznesená. Někde jsem se zmínil, že tři čtvrtě roku jsem se snažil přesvědčit státní úředníky, že postup, který VV zvolil je protizákonný. Zatím co nám byl dopodrobna vysvětlen rozdíl ve výkladu jednotlivými paragrafů, oprávněnosti, či neoprávněnosti manipulace s poštovními zásilkami, tak odpověď na základní otázky jsme neobdrželi. Bylo porušeno listovní tajemství osobami ve VV ano, nebo ne. Byly stanovy TJ změněny v rozporu se zákonem a jednacím řádem TJ ano, nebo ne. Jaké důvody vedly osoby ve VV k těmto změnám. Míru zavinění, odpovědnost osob, kvalifikaci, úmysl jsme nechali na těch, kteří jsou placeni z peněz daňových poplatníků. A nic! Proti tomu jsem četl : ,, je pravdou, že se vedení TJ Slavoj Litoměřice seznámilo s obsahem zásilky a to dílem z důvodu rozhodnutí komu je tedy adresována a dílem z důvodu, že nabyli přesvědčení, že obsah zásilky, tedy rozhodnutí SPS se jich bezprostředně dotýká .“ No měl vrátit dopis na poštu ano, nebo ne ? Zadržel jej, seznámili se s ním neoprávněně jiné osoby ano, nebo ne ? Dále v textu:,, Určité osoby se pak cíleně s obsahem zásilky seznámily, avšak nikoli za účelem způsobení škody jiné osobě, ale naopak z důvodu odstranění určitého protiprávního stavu, neboť v opačném případě by hrozil vznik škody právě TJ.“ Protokol se jmenoval - Vyrozumění o založení věci. Datum vyhotovení: 21.8.2014 Mimochodem 5.3.2014 nájemci z jachetního oddílu byla doručena výpověď. Ono škoda, není jako škoda. A nejvíce mě pobavila tato věta : ,, a z nějakého důvodu v rozporu s příslušnými právními předpisy nebyli účastníky zmíněného řízení. “ TJ. Štěstí, že známe stavební zákon a trestní řád, jinak bychom tomu i věřili. Je nutné se obrátit na Vrchní státní zastupitelství a Policejní prezídium, aby mě poučili, členům TJ v tom udělali jasno. VV, nechlubte se. Je to spíše k pláči, že byly vyvrácen obvinění.
Dámo a pánové, už vůbec bych v Apoštolském listě nepoužíval slova, kroky byly správné, legální. Vyměněné stanovy VV. Zrušení jachetního oddílu 18.6.2014 VV za asistence policie bylo flagrantní porušení občanského zákoníku, jednacího řádu TJ. Jistě víte co říká §251,§184. Ale tady často některé osoby vystupující pod VV TJ jakoby za členskou základnu zneužívali represívní složky k řešení vnitřních problému neziskové organizace, k zastrašování nepohodlných členů TJ. Tady jste narazili na toho pravého. Chcete další relevantní důkaz? 1.2.2015 Městská policie, chránila 15 členů TJ při předávání jachetního areálu nájemcem. Před gladiátorem, aby jim neublížil! Jeden z místopředsedů TJ ten den měl takový strach o svůj život, že dostal amnézii a nepamatoval si, že jachetní areál uzamykal. Tvrdil na zastupitelstvu města, že sportovci mohli od 1.2.2015 kdykoli využívat sportoviště. Ale museli by mít ty správné klíče. To nebyl první případ, viďte paní předsedkyně. Jaký je stav dnes? Můžete se jít kdykoli podívat. V Karlíně, v tenisovém klubu zvedli členské příspěvky ze 3tis. na 15tis. Kolik členů zůstalo? Jaká podobnost v TJ, pod vedením zkušeného VŘ. Ta smlouva o pronájmu a stání lodí VŘ, nemá chybu. Jak jste to říkali, jachetní oddíl zachováme? To jsou ty relevantní důkazy.
Dámo a pánové z VV, neřekli jste členům a valné hromadě TJ to nejdůležitější. Ani v Apoštolském listě jsem to nenašel. Vaším cílem je prodávat sport, ne vytvářet podmínky, to je ve vašich dokumentech. Což zase v praxi předvedl VŘ. Nebo jen plnil úkol? Zesměšňujete se sami i bez nás. A vůbec. V případě, že má někdo jiný právní názor k čl.1 stanov TJ Slavoj Litoměřice z 2013, tak studoval práva v Kolíně.
Litoměřickému fóru děkuji, že se můžeme vyjádřit.
Síla a čest