Adson z Melku píše:Při konstatování faktu, že nikoho ze Žalhostic osobně neznám (a je mi jedno, jestli tomu věříte či nikoliv), jsem dospěl k názoru, že byste se měl léčit ...
worwan píše:To bude stejná diagnoza jako kdysi s Novákem a Červínem.
PS: když jste byl v Žalhosticích bloklej - špatné, odblokovanej - zase špatně protože bůh ví co tím sledujou. Nemáte to lehký....
Honza žalhostice píše:Ropovod píše:Pane Liško, vy toho "HONZU" znáte osobně, že vám říká Láďo ?
A přihlašují se tyto 4 účty: Honza žalhostice, babeta, zalhostice a lol1 přes IP anonymizer (tor)?
Dík
worwan píše:Honza žalhostice píše:Ropovod píše:Pane Liško, vy toho "HONZU" znáte osobně, že vám říká Láďo ?
A přihlašují se tyto 4 účty: Honza žalhostice, babeta, zalhostice a lol1 přes IP anonymizer (tor)?
Dík
Vážený "ropovode". Jsem nesmírně dojatý vaším neskonalým zájmem. Zejména potom, co tuto část fóra "pouze otvíráte a nečtete" . Také jsem poctěn vaším zájmem o to, přes co se přihlašuji. Mohu vám to říci - přes Firefox. Jen mě tak trochu zaráží, že vy takový zběhlý statistik se dotazujete na tak, podle mě nepodstatnou věc. Ale to je samozřejmě váš problém.
Jinak co se týče nějakého tykání panu Liškovi. Pokud jsem tak učinil, prosím vás o odkaz na tento můj prohřešek. Samozřejmě se omluvím nejen panu Liškovi, ale zejména potom i vám. A pokud takový odkaz neseženete, doporučil bych vám s tím vaším sua sponte (jakési dětinské žalování - on mu tyká...) navštívit některého z odborných lékařů.
Takže co já mám s vaším tykáním,mykáním nebo onikáním p. Liškovy,stihomame? Tady jste si naběhl na vlastní vidle.
worwan píše:omluva se príjmá. mno obchod by mohl bourat v případě že by mu říkal pane. o způsobu nabytí se nezminuje. možný je odkup za obecní peníze, darování a nebo neprůchodné vyvlastnění. Vy jste se upnul na to znárodnění. Spíše bych se bál toho tunelu do obecní kasy,
worwan píše:To bude stejná diagnoza jako kdysi s Novákem a Červínem.
PS: když jste byl v Žalhosticích bloklej - špatné, odblokovanej - zase špatně protože bůh ví co tím sledujou. Nemáte to lehký....
Adson z Melku píše:"Před bouřkou, když klesne tlak, tak to jsem na umření."
"No to já taky, co tam máš dál?"
"Ty... křečový žíly!"
"Podívej se na moje! Gumový punčochy nosíš? Anavenol bereš? No tak! Tak dál."
"Nesu pivo. Někdo zavolá: "Platím!", já votočím hlavu a už ji nedám nazpátek."
"A celej se otočit můžeš, takhle?"
"To jo."
"Tak nevotáčej hlavu, votáčej se celej! No povídej!"
"Nespím! Probudím se ve štyry ráno a už nezaberu."
"No to je v tomhle věku normální, já nespím vod půl čtvrtý. Co dál?"
"Klouby. Kolikrát nemůžu ani vstát!"
"Ale vstaneš."
"No nakonec jo, páč musím!"
"No tak si nestěžuj, jsou lidi co nevstanou."
"Pane doktore, vy všechno zlehčujete. Já nejlíp vím, jak mi je. Já už tady dlouho nebudu."
"Chceš lázně, Bedřichu?"
"Nechci, to mi neudělalo dobře."
"Tak jeď k moři, zavři hospodu a jeď."
"Tam jsem byl, předloni, tam trpím průjmama."
"Tak jeď do Tater."
"Já nesnáším vejšky."
"Tak víš kam jeď? Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. Další!"
Tak asi tak ...
ronyk píše:Pane Liška, já vím jste demokrat tělem i duší, ale nemohl by jste tu žalhostickou zbytečnost vyrušit? Koho tu zajímají žabomyší války v Žalhosticích.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků