Petr píše:Pane Marku, pokud ve vás členové TOP 09 vyvolávají děsivé představy, potom by mě zajímalo kam vlastně zařadit vaše hnutí. Ke krajní levici či pravici? Nebo snad všichni současní politici jsou jeden děs a vy budete ti jediní čistí a slušní? Ať si každý udělá svůj obrázek... Hezký den!
Petr píše:Pane Marku, váš vyhraněný názor na "bandu asociálů", jak tvrdíte, jistě politický směr hnutí ANO neovlivní, ale pro některé pravostředové litoměřické voliče může být takový slovník varováním před volbou vašeho hnutí v podzimních volbách. S konkurencí se moc nemazlíte....
Petr píše:Pane Marku, pokud ve vás členové TOP 09 vyvolávají děsivé představy, potom by mě zajímalo kam vlastně zařadit vaše hnutí. Ke krajní levici či pravici? Nebo snad všichni současní politici jsou jeden děs a vy budete ti jediní čistí a slušní? Ať si každý udělá svůj obrázek... Hezký den!
rajnoha píše:Líbí se mi, že pan Urbánek komunikuje s voliči, bez ironie, jsem za to rád.
Měl bych na něj tedy osobní dotaz: Můžete prosím vysvětlit jak se dá normálně dostat k SPZ jaké máte na svých obou vozech? Případně zda si myslíte, že to je normální etický přístup. Děkuji
rajnoha píše:Pane Urbánku, zjištění této věci jste přisplě vy sám a věřte, že práci nedala žádnou na svá auta jste nalepil reklamu na vaši stranu a parkoval jste před akcí na kterou zvete své voliče.
Ono jde také o to jaká to jsou čisla. Jedná se o XXYY - tedy o čísla na která se většina lidí dívá jako na papalášská. Skoro bych i věřil tomu, že první čislo jste dostali náhodou, ale že stejné čislo na druhý typově stejný vůz získáte také nahodou? a mimochodem, jak se vám povedlo tak rychle získat parkovací karty v centru, když technické služby tvrdí, že karty nejsou a i na jednu kartu se čeká několit let? Předpokládám, že opět jste se se jen slušně zeptal a druhé auto je manželky a ůředníci byli nebývale vstřícní.
Docela mě to štve, neb opět nemám koho volit
Vladislav Liška píše:Nechci se tu nikoho zastavat nebo naopak proti nikomu jit, je mi vcelku i jedno jake kdo ma spz, byt je zajimave, ze u normalnich lidi, se hezke spz temer nevyskytuji, jen bych rad uvedl na pravou miru jak to je s parkovacimi kartickami v centru. Osobne jsem na karticku v Jezuitske cekal tusim tri roky, nedostal jsem ji, ale dostal jsem do Mostecke, kde se uvolnilo misto. Na karticku do Jezuitske dal cekam dalsi tri roky a marne. Neni to o tom, kdo si poda driv zadost, protoze prioritne karticky dostavaji majitele tech stavajicich. Nove se davaji jen pokud se nekdo odstehuje nebo umre.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků