dotik píše:V podstatě úplně každý udělá něco dobrého pro město...i když je za VVčkama dost špatného (hlavně ale zásluhou Nováka, který je potopil a jako pověstná krysa ani na loď nenastoupil - byť nemohl z důvodu bydliště), tak minimálně začala aspoň nějaká diskuse o cyklodopravě, turistice apod. To, že dost věcí pojali živnostníci špatně je dané limitem, který kandidáti za VV mají...
dotik píše:Aha...tak ještě lepší a pochybuju, že by to někomu přenechal...na místostarostu může jít jen Tvrdík a ten se tam v pohodě dostal, takže už není důvod přenechávat místa...spíš jde o to, jestli vůbec bude mít zájem něco dělat...ja bych byl rád, kdyby odstoupil on i Bulíček a zůstal tam Radek Bania...sice je trochu hodně proti socanům , ale pro fotbal dětí udělal tolik jako nikdo jiný v okrese... (čest památce pana Martínka...)
dotik píše:Marcela - já ho neznám jako trenéra, ale před časem jsem sledoval jejích výsledky...a ty měl...
Tvrdík místostarosta? Mně by nevadil...kdyby za nima nestál Novák...to je pro mě nepřekonatelná překážka...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků