Chovaneček píše:Na tvoji otázku zda jsem zde někdy vystoupil pod přezdívkou či jiným jménem prohlašuji : NE NE NE, proto jsem fakt klíčema nezvonil, abych se musel
bát zde i kdekoliv jinde na světě říct nahlas svůj názor.
Vlastimil Chovaneček sr
štursova 19 Litoměřice
dotik píše:Vstoupí muž do hospody, rozhlídne se po lokále, vybere si stůl s pár neznámýma chlápkama a zahlásí : Jmenuju se Franta Řezníček, bydlím v Heydukovce a rád bych si s vámi povídal...chlápci na něj pohlédnou, mrknou na něj a řeknou : "Tak povídej..." no a Franta pokračuje: Chlapi, můžete mi nejdřív ukázat občanky? Abych si s váma mohl povídat...
Chovaneček píše:No vidíš rajnoho, že to jde i bez urážek. Oslovení řezníče je mi příjemné, páč je to moje odbornost a řemeslo ( každý den vyrábím 30 tun kvalitních uzenin ).A tykáni mi jde líp než vykání...vždycky se mi lépe říkalo ty vole než vy vole.
Ještě když se příhlásiš vlastním jménem a adrersou, nebude to mít chybu a pak si tě začnu vážit a budeš u mne občan a ne nick, bublina, prázdnota.
Chovaneček píše:Pro pana Lišku a jeho pochybovačného smajlíka ........Vy jste zářný případ toho, že člověk jakmile se představí vlastním jménem a ne nickem, tak ho to rázem zkultivuje.
Myslím že jste udělal velmi moudré rozhodnutí.
Vlastimil Chovaneček sr
Jen si dovoluji připomenout, že né občané nás nepřizvali na radnici, ale ODS. Mandátů máme stejně jako TOP, SZ.
Holt jsme si dovolili jim šlápnout na kuří oko tím že dostali výpověď koaliční smlouvy. Ale je to již jedno.
Nemaluji čerta na zeď jen vzpomínám na to co bylo a záleží mi stejně jako vám na tom co bude.
Vlastimil Chovaneček sr
dotik píše:Ještě k diskusi o klíčích apod. zajímavý článek: http://zpravy.idnes.cz/veci-verejne-uva ... domaci_taj
Skoro to vypadá, že to je prostě o tom, že jedno zboží se neprodává, tak zkusíme prodávat něco jiného
Chovaneček píše:No jo pane Liško, že jste takový jaký jste to je holt život....ale že se z vás vyklube EXTRA LHÁŘ, který zde tvrdí že se tu presentuji pod
bezejmeným nickem. Tak to ne. Je to velice přízemní a podlé.
Dávám vám k dispozici svůj mobil a budu doufat že se mi ozvete a že si domluvíme setkání a vy budete mít dost odvahy mi to vysvětlit osobně 776862011.
Rád bych věděl koho potkávám v LTM.
O našem setkání pak zde podám výpověď.
Pokud máte pocit, že vaše právo na svobodu a svoboda vyjadřování, stojí na tom, že je pro jistotu lepší a bezpečnější raději zamlčet svoji identitu ....tak žiju asi v jiné době.
Pokusil jsem se zde diskutovat...DĚKUJI VŠEM za názory .....bylo to pro mne opět poučením.
Vlastimil Chovaneček sr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků